• Emma Elisab­eth
    Äldre 31 Dec 23:37
    197771 visningar
    391 svar
    391
    197771

    Jag är adopterad och vill berätta för er om de problem jag själv haft.

    Jag hoppas du kommer finna lycka snart Ts. Tänk såhär! En förälder är mer än gener. En förälder är personer som man har sitt förtroende för. Det är dom personerna som man har blivit uppfostrade av som ÄR ens förälder.
    Dina adoptivföräldrar ÄR DINA FÖRÄLDRAR! Inga andra. Det är DOM som har uppfostrat dig. En förälder är inte bara gener. Min biologiskapappa ser inte jag som en pappa för han har skitit i mig i så många år. Han har bara mina gener. Inget mer än så.

    Var glad att dina adoptivföräldrar vill ha dig. Du är önskade av dom.
    Dom har antagligen kämpat för barn, men så gick det inte. Men sen så fick dom ett efterlängtat barn som dom har kämpat för. DIG. Dom kanske har kämpat för barn och så fick dom dig. Dom måste ju ha blivit lyckliga. "Äntligen fick vi ett barn som vi kämpat för".

  • Emma Elisab­eth
    Äldre 1 Jan 05:40
    Saturos skrev 2011-01-01 00:57:19 följande:
    Det stämmer ju till viss del, det är ju dem som tagit hand om en som om de vore ens riktiga föräldrar och jag älskar mina adoptivföräldrar men det finns alltid en bakomliggande tanke att de inte är mina riktiga föräldrar men det betyder inte att de inte kan betyda mycket för mig för det gör dem, jag vet inte vad jag hade gjort om även dem varit hemska mot mig, då hade jag nog inte klarat av mycket mer, de är det enda stödet jag haft under mitt liv.
    Men då tycker jag du ska fokusera på dom som verkligen bryr sig om dig.
    För dina föräldrar så är du önskad. Då menar jag dina adoptivföräldrar. Det är ju dom som är dina föräldrar.
    Vet dom hur du känner? Prata med dom. Dom kanske berättar hur dom försökte få barn och att dom fick sin efterlängtade dotter tills slut som dom kämpade för, som är du. Vilket kanske får dig att må bättre.

    Du har en mening med livet. Du finns av en anledning. Det är tack vare dina adoptivföräldrar som du finns.
Svar på tråden Jag är adopterad och vill berätta för er om de problem jag själv haft.