• Ellie84

    vad gjorde jag för fel, gpr den rädda??

    gjort ytterfile i ugn igår..
    1.3 kg 125 greader i två timmar men då var det alldeles rött invändigt så då stoppade jag inte den på 175 grader i en timme timm och köttet är alldeles seeeeeegt..
    Gåpr inte att tugga,,
    Går det rädda min stek eller är det bara kasta??


    Miranda 031228 Axel 100614
  • Svar på tråden vad gjorde jag för fel, gpr den rädda??
  • maximum

    Tråkigt när kött blir så. Gjorde ytterfile i helgen som blev helt goneomstekt och nästan lite segt. Men gjorde en stor rödvinssås till.
    Kan du inte tärna köttet smått och ha det i pyttipanna?
    Funderar även om man kan hälla öl/porter på det så kolsyran kanske mjukar upp det? Isåfall kan du ju tärna och göra en gryta av det.

  • Jungblom

    Gör en gryta på den och låt koka länge 2-3 timmar, så blir det supermört!

Svar på tråden vad gjorde jag för fel, gpr den rädda??