Inlägg från: VillHaBebis2011 |Visa alla inlägg
  • VillHaBebis2011

    Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???

    Hej jag undrar vilka symptom ni som gravida hade innan BIM? Alla symptom som kom efter BIM vill jag INTE veta. Jag är bara nyfiken på de INNAN?? Jag hoppas verkligen jag är gravid! Men det enda "ovanliga" jag känner i min kropp är värk på vänster sida som hållt i sig sedan äl, och min BIM är runt 23-24 januari.


    Se livet som det värdefullaste som finns
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-13 18:09
    När jag tänker efter så har jag kankse fler symtomer men vet inte om jag känner efter FÖR MYCKET..? Men om jag ska känna efter så bli det:
    - Jag har konstant "äl värk" på vänster sida sendan föväntad äl.
    - hård i magen
    - gasig
    - kissar oftare (varje natt vid ca 4
    - är väldigt hungrig vilket är ovanligt för mig
    - ett extremt sötbegär!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-19 21:08
    Eftersom mina symptom har förändrats jätte mycket tänkte jag uppdatera lite.'

    Ett tag så försvann alla mina symptom jag hade, för att vara exakt så försvan dom kvällen innan jag hade bestämt mig för att testa dagen efter... Så då ville jag avakta med att testa och har hitills hållit mig :) Men de symptom jag har fått nu bara i dagarna är:

    * en konstig "molvärk" eller som jag vill säga "en känsla" i tjejmagen i mitten någon cm till vänster från mitten. Den gör inte ont.
    * Varje gång jag har ätit något så känns det som om det stannar kvar i halsen och det får mig att bli lite illamående.
    * Jag tror jag fick ett blodtrycksfall idag (19/1)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-19 21:13
    glömde att jag även de senaste dagarna har haft en speciell smak i munnen, vet inte om jag kan kalla det metell smak?? Men det smakar som om man precis vaknat på morgonen och inte borstat tänderna kvällen innan...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-23 21:41
    Jag har min BIM idag (23 jan) eller i morron (24 jan). Ja här har det hänt saker... frågan är bara vad det var som hände??? Jag fick som början till mensvärk och tänkte, jaha nu kommer den SKIT!! Så jag sprang på toa för att sätta i ett mens skydd.. men det hade inte kommit något då... Sen höll sig "mensvärken" i i ca 30min-1 tim sen försvan den. Sen några timmar senare så fick jag en konstig känsla i magen typ som mensvärk fast ändå inte... jag gick på toa och då kom det som en blodig slem sträng och som bruna flytningar på pappret men inget mer.... Nu ca 2 timmar senare har inget mer kommit och all värk är borta! Vad i helvete vad det som hände??? Detta har aldrig ännt förut!!!
    SNÄLLA någon som vet!?!?!?!?!?!?!??!?!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-25 19:55
    Ringde 1177 och dom tycker att jag ska komma in på en undersökning... får se vad dom hittar....

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-27 21:59
    Var inne på ett vul och dom hittade ingenting.... Så nu lämnar jag den här tråden och önskar alla er andra lycka till!
  • Svar på tråden Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???
  • VillHaBebis2011

    Mrs Lady - det låter ju som om du kan vara gravid Cool

    Eftersom jag inte har barn sen tidigare så är det Såååååå svårt att läsa av om man bara inbillar sig för att man så gärna vill eller om det faktiskt är på riktigt... Jag kollade på en grav. uträknare hur långt gången jag borde vara om jag är grav och isåfall är jag i v 3 (2+4) och då funderar jag på om det inte är för tidigt att känna något?????????????

  • VillHaBebis2011
    Mrs Lady skrev 2011-01-13 19:10:14 följande:
    Som svar på din fundering: Nej det är inte för tidigt att börja känna något Flört Dina symtom kan mycket väl vara första steget mot ett plusGlad Man kan nämligen få symtom redan ett par dagar efter ägglossning.
    Jättespännande för digGlad Håller tummarna!

    Du och jag har BIM ungefär samtidigt, jag tänkte börja smygtesta 4 dagar innan med Clearblue -när planerar du att börja testa.

    Och detta med symtom är så svårt, trots att jag har två barn sedan innan tycker jag fortfarande det är svårtFlört 
    Inbillning eller inte inbillning -det är alltid den stora frågan Flört kram
    Du får mig att hoppas på ett Plus!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag tänker inte testa förren jag får en JÄTTE kraftig symptom, typ illamående eller ömma bröst. För det är sådana symptom jag ALDRIG fått annars. Och jag har svårt att tro att jag kan inbilla mig dom. Eller så testar jag om min menst blir mer än 4 dagar sen för den är rätt regelbunden med bara 1-2 dagara hit el dit Glad
  • VillHaBebis2011

    Jag kommer nog logga in varje dag i prinsip Tungan ute så bli det någon föränding kommer jag skriva det.

  • VillHaBebis2011

    Ojoj oj vad kul att så många hittat hit till min tråd Glad

    Emellanåt så är jag helt övertygad typ känner på mig att jag är fan gravid! Sen en timme senare är jag helt övertygad om att jag inbillar mig bara för jag vill så himla gärna ha en bebis!

    Jag sitter här och skrattar för mig själv. Tittade nyss på en otecknad veriation av Peter Pan och vad gör jag jo GRÅTER flera gånger i filmen!! Den är ju inte ens sorglig!

    Idag på jobbet (förskola) somnade jag SITTANDES på vilan medans vi lyssnade på en ljud saga med Bamse väldigt högt! Visst kan jag nicka till max 2 minuter ibland men då logger jag ner och vaknar vid mista rörelse i rummet eller viskning. Nu sov jag MINST 10 minuter!! barnen va påväg att smyga ut när jag vaknade!! Sen hade jag rast direkt efter och va som en zombie. Idag är det fredag och jag valde helt frivilligt att sitta hemma i soffan SJÄLV framför att träffa vänner för att jag är så trött.

    Jag vaknade även kl 4 i natt också, inte för att jag va kissnödig utan bara vaknade till.

    Däremot känner jag inte av "äl verken" på vänster sida längre, den är där men nästan obefintlig.

    Jag är ännu HÅRDARE i magen nu än för några dagar sen, började till och med blöda idag när nr 2 kom bara för att jag var sååå hård. AJAJAAJ!

    Men vad jag kan läsa om alla andra så verkar alla fått ömma bröst och/eller illamående. Detta känner jag inget av Gråter önskar nästan jag hade det.....

    jag borde ha min BIM den 23-24 januari ungefär för er som nyligen kom in.... Vill inte testa än.... Men vad tror ni???

  • VillHaBebis2011

    Föresten GRATTIS ALLA som Plus jag är SÅÅÅ J****A avundsjuk men glad för eran skull SkrattandeHjärtaBaby

  • VillHaBebis2011
    AgnesGN skrev 2011-01-14 22:48:49 följande:
    Mitt råd: vänta med att testa!! Borde inte visa annat än minus redan, Då har du enorm tur... Och varför testa och plågas??

    Jag testade förra fredagen, typ bim-11 och såklart minus då jag testade minus imorse oxå...

    Tror nästan jag är skengravid.Men har typ alla symptom som finns så jag tror ju att jag börjar inbilla mig sjäv saker... ;)
    precis det är därför jag inte vill testa än förren jag får typ ömma bröst eller illaående eller utebliven mest

    men man DÖR av att bara vänta!!! Kul att du även är inne på den andra tråden om BIM runt den 20 jan :)
  • VillHaBebis2011
    karolina106 skrev 2011-01-14 22:55:41 följande:
    fick små plitor på brösten och i urringningen, som små finnar. Har aldrig haft det innan eller efter. Dessa kom redan 10 dagar innan BIM
    jag har en sådan och funderade om det var en finne på G men jag brukar ALDRID få några där.....
  • VillHaBebis2011
    När fick ni första symptom efter ÄL??

     typ dag 2 efter ÄL??? Eller 7 dgar efter ÄL???
  • VillHaBebis2011

    Jaha ännu en dag... i natt vaknade jag kl 5 istället för 4 men däremot så somnade jag en timme senare än vanligt så det slår väll ut varandra... "Äl värken" är i princip borta nu.... är fortfarande jätte hård i magen.... har inga ömma bröst eller illamående.... däremot så ställde jag mig framför spegeli går innan jag lade mig... då kunde jag se en graftig blodårdra på vänster bröst... vet inte om det varit där förut????? men annars ingen förändring borde vara BIM - 9 ungefär. Konstigt nog känner jag mig lugnare än förra gånger jag ev trott att jag var gravid. och gladere... konstigt....

Svar på tråden Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???