Inlägg från: La gartija |Visa alla inlägg
  • La gartija

    Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011

    Hej på er! Vi bor söder om söder och har BF 16 Juni, spännande vi har samma BF Liten men naggande  Vi går på mödravården i Fsrsta. Jag var/är med i forumet BF Juni 2011 oxå men det är så fullt där å folk skriver som tokiga, ja hinner inte med... Så det är skönt med ett mer avgränsat forum, tycker jag  Nu mår jag bra å magen växer å bebis sparkar, så nu njuter jag så mycket jag kan innan jag blir stor å tung hi hi. Vi hörs!

  • La gartija

    Hej! Jag tog tjänstledigt pga att jag inte kan jobba nu under graviditeten å inte ville riskera avslag på havandeskapspänning osv. Vi ska gå på en föreläsning hos försäkringskassan om föräldrapenning osv. känns som en djungel det där :)

  • La gartija

    Klart att du är välkommen! Jag är 29 år å beräknad till 16 Juni. Vi bor i Farsta området :) Hoppas du å alla ni andra får en fin helg!

  • La gartija

    Hej alla! Kul att vi blir lite fler :) Välkommen hit! Fröken lagom: Ja, byt om det inte känns bra där du är nu. Det är ju så viktigt att man passar bra i hop med sin BM ;)

  • La gartija

    Hej på er! Har ni bestämt vilket BB ni vill till när det är dags? Eller hur resonerar ni kring det? Vi ska gå på öppet hus på SÖS och på Karolinska i Huddinge.

  • La gartija

    SannaSanna Tror SÖS har på tisdagar å Karolinska på onsdagar men gå in på deras hemsidor för säkerhetsskull :)

  • La gartija

    Oj, råkade skicka innan ja var klar... SannaSanna Det verkar ju som om de är lite oproffsiga hos din mödravård. Tråkigt, men byt du så blir det nog bättre ;)

  • La gartija
    Fröken lagom:

     
    Hmmm det vasr något nytt. Måste fråga om det när vi går på öppet hus där. Det dumma är att jag varken kan välja Södra BB eller BB Stockholm pga att jag riskerar att förlora så mycket blod under förlossningen och dessa BB:n tar bara emot graviditeter utan komplikationer. Annars skulle jag också valt någon av dem.

    På måndag ska jag till doktorn och snart får jag reda på om jag behöver gå till specialist mödravården eller inte.

    Hoppas, hoppas att pappan får stanna, annars åker jag och bebben också hem! 
  • La gartija

    Fröken lagom Ja, lovar att skvallra :) När du är inne på SÖS hemsida så klickar du på gravid förlossning. När du är inne på den sidan så tror jag att det står nåt om öppet hus elller föreläsning eller liknande på höger sida. Klicka dej vidare där så kommer du nog till schemat. Lycka till!

Svar på tråden Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011