• sok

    Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!

    Testing Testing!

  • sok

    Jag kommer ju hänga med på saker även fast jag börjar jobba.snart. är ju ledig många vardagar. Bara Hilda blir inskolad klart och får rutin på det här med dagis. Vad gör ni föräldralediga då? Varit nåt på växis? Barnsang?

  • sok
    herzelid skrev 2011-01-20 09:00:42 följande:
    Ja babysång var vi på i tisdags :) inte lika bra sång som det brukar, det var vikarie =) Idag hade vi tänkt åka till växis =)
    jaha så det var en vikarie det har jag aldrig varit med om.
    när ska neo börja dagis, till hösten eller?

    krao
    ja man vet aldrig hur det kommer bli då man lämnar dom. selma var hur social och "kavat" som helst , modig och så MEN då jag började lämna....då var det slut med det. för hilda går det ju bättre iofs. alla sa förra veckan att gud vad kavat och modig hon är, typ brydde sig knappt om mig alls (då jag var där). ett annat barn som inskolas samtidigt satt mest i sin mammas famn men hon gråter mindre än vad hilda gör nu denna veckan då de blir lämnade. så det beror ju på personligheter och sånt säkert. och kanske hur vana de är....hilda har ju aldrig sovit borta utan oss, de få gånger vi haft barnvakt har hon alltid haft selma med sig....
    men iaf så funkar det i mina ögon bra nu för hon äter mat där, och hon somnar visserligen i frökens famn men somnar iaf! måste ju känna sig lite trygg iaf då hon kan somna i frökens famn tänker jag?
    idag ska hon äta mellis där, efter vilan....
  • sok

    Hur lång är amadeus nu? Hilda når verkligen inte upp ännu. Hon puttar igen dörrar sen blir hon ledsen då hon ej kan öppna.

  • sok

    Jaana, okej. Ja men då får ni beta i feb hur lång han är. Vi var på 1 års koll men nu skvaller vi inte dit föran Hilda är 1.5 år, skönt. Måste nog hämta nya d droppar bara iofs. Jessica, modig du är som vågat dig till sången igen! Mysigt med vaxis....ska följa med dit sen då vi fått dagisrutiner, så man kan börja ha Hilda hemma också. I början tycker jag det är viktigt att de får vara regelbundet på dagis för de blir tryggare i längden av det.

  • sok

    Carro, vad skönt det går så smidigt med Ivar! Värsta drömscenariot ju. Hoppas det håller i sig.

  • sok

    Carro, ja det var ju måndagen efter helgen som var lite sämre för Hilda. Hon var mest i fröken famn hela dagen, ledsen. Åt bara några makaroner till lunch. Men sen gick det ju ganska bra igen!

  • sok

    Emily, som jag sagt förut så smittar magsjuka inte genom pussar. Jag gosade och kramade Selma då hon var 2 år och hade magsjuka. Varken jag el björn blev smittade. Vi hade extrem handhygien. Och sätt aldrig finger i munnen. Samt tvätta el sprita melwin händer ibland. Så brukar man klara sig. Men det räcker med så lite så blir man ju smittad...men bra m handspriten. Och byt handdukar osv så ni slipper själva.

  • sok

    Emily, ja men då ska det nog gå bra. Jag är också extremt rädd för magsjuka. Hehe. Det kanske märks.

  • sok

    Sinne, vad har hänt med er egentligen? Jag har inte velat fråga öppet på nätet liksom, och du kanske inte vill berätta heller. Jaana, oj blev det nåt.strul igen mellan m och e? Då du for iväg alltså. Vad trist. Hoppas du hittar nån lgh snart då om ni ska separera. Verkar som att ni alla hade det kul hos Jessica iaf. Hoppas jag kan hänga på nästa.gång det.händer nåt. Känner mig sjuk...förkylning på gång kanske...

Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!