• Sinne

    Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!

    Emily: Åh nej för magsjuka! :( Hoppas ni klarar er.

    krao: Härligt att det går så bra! :) Säger som Jaana, ni kanske slipper gråt :)

    Jekka: Vi ses imorgon! :)

  • Sinne

    Emily: Jag håller alla tummar och tår att ni slipper!

    Jekka: Tack för idag igen! :) Åh jag har ont i magen och mår halvilla , jag tror inte min mage tycker om tårta lika mycket som resten av jag :)

    Jaana: Fasiken vad jobbigt. Och det är ju E som hamnar i kläm. Funkar det inte så funkar det inte. Tråkigt såklart, jag vet ju hur det är.

  • Sinne

    sok: Jaadu.. Det är slut, over, finito liksom. Jag bor kvar i lägenheten och Klara bor med mig! :)

  • Sinne

    Jaana: Du har oss! :) Fast det finns ju ett litet problem kring att flytta.. Pappan måste väl godkänna flytt om man har gemensam vårdnad? Jag hade kunnat tänka mig att bo i Umeå ett tag medan jag pluggar men han skulle aldrig gå med på det. Fast när jag tänkte efter lite så vill jag ju bo kvar här, för jag har ALLT i den här staden :)

  • Sinne

    sok: Haha jaa, fast det har varit knas länge faktiskt. Japp det är det bästa. Jag är faktiskt rätt glad för första gången på ett tag :)

    Jaana: Ah ja då är det ju en helt annan sak!

  • Sinne

    Jekka: Aha, kanske det var pajen då! Min mage har blivit så känslig av en massa stress och skit.


    krao: Verkligen! :) Lite ensamt ibland, men det är kanske inte så konstigt när man bott med någon de senaste 5,5 åren liksom. Äh, det blir bra det här!


     


     

  • Sinne

    sok: Ja, livet är verkligen bra igen nu! :)

    Issa: Jo det är tråkigt ändå när man har barn tillsammans, men våra ungar lär nog ändå bli som folk. Visst är det skönt att få vara lycklig igen och slippa allt jävla helvete? :)

  • Sinne

    Issa: Aha, du har inte flyttat in i lägenheten än? Skönt när du får göra det! :) Jamen visst, helt great att bara tänka på sig själv och kiddot! Inte behöva anpassa sig efter en gnällspik :D

    Fan också! Klara börjar inskolningen idag och kl 8 började jag må panikilla bara sådär pang bom. Efter några om och men från karljäveln till pappa kom han iaf och hämtade henne och for till dagis. Jag ber fan till gudarna att vi inte dragit hem nån magsjuka. Fast jag tror inte det.. Jag var ut i lördags och åt nada igår, tror det är därför. Hoppas jag iaf!

  • Sinne

    Emily: Det hoppas jag verkligen! Det känns som att det kan finnas mycket baciller på krogen dock.. Ja fy fan, nån sån date slipper jag gärna! Jag sa till han att blir jag sjuk så orkar jag inte. Sen skiter jag i vad han har planerat allvarligt talat. Orka gorma hela jävla tiden liksom, och vad är viktigare än Klaras inskolning kan man ju fråga sig? Hu så typiskt du blev sjuk när han är därborta :(

  • Sinne

    Emily: Ja men visst. Det kanske går in sen, jag hoppas det. Hon fick i alla fall följa med han hem och jag har sovit tills nu :D Mår bättre och ska försöka peta i mig lite mat så kanske jag mår som folk ikväll.

    sok: Det tror jag med. Sådär bitter har jag varit de senaste månaderna. Jag tror inte jag har varit själv en enda kväll sen han flyttade ens, det är alltid någon som är här. Och vet ni det är rätt trevligt med besök istället för att sitta och vara ovän med någon halva kvällarna! :)

Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!