• wozah

    Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!

    mamma till tre troll skrev 2011-01-22 13:47:15 följande:
    ÅH!!!!!

    Först ska jag tacka Jekka o Nanny för go mat o fika o den lilla stunden vi han komma.. tycker vi bara han in genom dörren så gick vi igen.. Men de var trevlig den lilla stunden som varade iaf.. o A han ju utforska hela lägenheten o dess innehåll
    (vet inte om vi han plocka undan efter oss..isåfall ber jag om ursäkt då de blev som de blev)

    Och nu blir de då en massa ändringar i detta hushåll iaf.. Nu får de räcka!! JAG får nu sitta o ta skiten för att Em är lessen o besviken på att hennes kompis inte fick komma osv..
    Jag tycker så himla synd om Em. Det är inte alls rättvist att hon ska få uppleva det hon gör! Jag hoppas det löser sig till det bästa för er. Tänk att vara 13 år och se framemot att en vän ska komma och hälsa på och så bryter han ihop, skjutssar henne till dig eftersom han inte kan ta konflikten som en vuxen människa.

    Jag
    såg ju hur ledsen och besviken Em såg ut då hon kom! Jag kan förstå hennes besvikelse och frustration. Hon blir ju inte alls rättvist behandlad.
  • wozah
    jekka: Mig pappa kom förbi idag och drack kaffe. Sjävklart bjöd jag honom på kangoskakorna och han sa"det här är riktiga kangoskakor" vilken han då menar att dom var super goda. Så tack för allt gottigottgott! :D

    jaana & Emily: Krya på er och era barn! Jäkla förkylningar mm!
  • wozah

    Huja för magsjuka. Det går magsjuka på den avdelningen jag är på och gör min fältstudie. Jag hoppas på bra början, bättre slut :)

  • wozah

    Jaana: Grattis Amadeus!!! :) Jag meddelar på fredag om vi kommer eller ej.. Det är enda dagen som jag och Daniel är lediga tillsammans OCH det beror på hur mycket jag behöver plugga..

  • wozah

    Vår inskolning går också toppen. Okej, han gallskriker när jag lämnar honom och har nappen i mesta dels av dagen (tror jag). Men han äter och sover som vanligt. Han sitter alltid och leker glatt då vi kommer och hämtar honom. Jippi! Men vi tar det fortfarande försiktigt. Typ att han bara är 50 % på dagis än så länge.

  • wozah

    I det här hushållet har det börja bli morgon kl. 05.00. Vad gör man? Tiderna blir ju helt fuckt up med dagis och allt. Det sprollar om han somnar kl. 18.00 eller 20.00.. Kl 05.00 ska alla vakna på melvins begäran..

  • wozah
    Jekka: Får jag fråga vem Simon var? Någonting verkar ju ha hänt på din födelsedag.. Jag såg att många vänner på min fb var vän och sörjde honom igår..
  • wozah
    Jekkaliten skrev 2011-01-30 08:29:18 följande:
    Han var som den lillebror jag aldrig fick, min morbrors pojke. Jag hängde med honom jämt när jag var liten, var barnvakt osv. Som vuxna umgicks vi när vi kunde (han bodde ju i Kiruna). På min födelsedag 2009 blev han mördad, så jag firar inte längre direkt min dag.  
    Men så tragiskt! Jag har läst om mordet nu. Vet någon vad som hände mellan dom? Jag beklagar verkligen, verkligen så mycket <3 Bara att Ante och Nanny finns där på din födelsedag och hans minnedag betyder säkert allt.
  • wozah
    Jekkaliten skrev 2011-01-30 08:30:15 följande:
    Men sover han fler än en gång per dag fortfarande? Om så: testa ta bort. Sen tror jag dagis fixar till de flesta rutiner. Men jag förstår att det är jobbigt just nu. 
    Japp! Men nu ska jag ta bort dag-vilan och testa. Jag tycker rutinerna har blivit KAOS sedan juldagarna och dagsistart har varit.
Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!