Inlägg från: Mymemlan |Visa alla inlägg
  • Mymemlan

    Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!

    Eftersom vi skriver så mycket så blir det en himlans massa sidor, så det blir svårt att gå tillbaka och söka, så jag startar en ny tråd!

    Dom flesta bebisarna har passerat ett år nu och blivit barn (herregud!) så vi tar en ny tråd helt enkelt!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-19 20:10
    Våran träff&fika tråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-262/m55095043.html

  • Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!
  • Mymemlan

    Perfekt! Nej det får den absolut inte göra, vore ju synd om man skulle tappa alla fina kontakter man har skapat under tiden som mammaledig. :)

  • Mymemlan

    Vi kommer också hänga med på aktiviteter i så stor mån vi bara kan! Man måste ju få göra annat ibland än bara plugga iaf.. :)

  • Mymemlan

    Jaha, vi kommer inte imorgon. Melwin spydde ner hela vagnen på vägen hem från min pappa. Idag på dagis berättade dom att det gick magsjuka på dagis att en flicka hade kräkts hemma igår på kvällen och när jag hämtade så sa dom akta dig för den pojken, han har nog mest troligen magsjuka (rinnande diareer utanför blöjan typ) så hans pappa skulle hämta. Medan dom väntade på pappan fick han gå runt och leka med dom andra barnen??!?!? Dom sa till oss på mötet att om nått barn fick magsjuka så skulle dom ta det barnet till ett eget rum elr klä på barnet och gå ut med det i vagnen typ... Fyfan vad hemskt, magsjuka är det allra allra värsta jag vet :S Tur att jag gick direk efter dagis och köpte en stor pump med handsprit!

  • Mymemlan

    Melwin verkar vara okej nu, så imorrn halv 10 på kvällen om han inte kräkts mer räknas han som smittfri. Jag hoppas vi andra klarar oss, men det känns inte så troligt eftersom man är så nära sitt barn hela tiden. Han har ju pussat och kramat mig hela dagen igår typ :P

  • Mymemlan

    sok,
    åhh vad skönt att höra! Vi spritar våra och Melwins händer och alla har en egen handduk. Vi spritar ofta händerna också, är extrent bacillrädd för magsjuka. HEMSKT!

  • Mymemlan

    jekka,
    Ja han har typ sovit hela dagen nu och är pigg och glad för tillfället iaf så då får vi se. Ska se om han reagerar på mjölk eftersom det var en så lindrig kräksjuka (än iaf) så. Han ska få äta ltite glass, dock var det mestadels frukt i den glassen och då lär vi väl se antar jag. Huja, ja asså jag hatar verkligen magsjuka, det är det värsta som finns så jag hoppas att vårat spritande av händer och så räcker för att vi ska få slippa.

  • Mymemlan

    jaana,
    vad tråkigt att det har blivit så mellan er, jag har inte så mkt att säga annat än att det är förjävligt mot alla parter, stackars E, klart man inte skickar iväg sina barn. Nej hörru, du är en stark kvinna och du kommer klara dig genom det här med alla dina underbara barn! VI finns ju alltid här för lite stöd om det känns tungt :)

  • Mymemlan

    Är det inte magsjuka så är det feber. Magsjukan övergick till snora, hosta och feber. Hostade så han spydde en gång till inatt. Skaffat mjölkfri välling nu då han är såå lös i magen fortfarande. Han har iaf ätit lite burkmat från 6 månader idag med fisk och lite frukt. Smakade lite köttsoppa till middag. Gav han majsvälling igår, men ja det var nog det han spydde upp inatt. Suck.. Nu är han supergnällig med stigande feber, 38.7 nu och han blev då bara varmare. Hejdå till dagis och plugga och hej till att vara hemma med gnällig unge (helt ensam då anders åker till kiruna om 2 timmar och kmr hem torsdagkväll) och stressa med plugget sen.. SUCK!

  • Mymemlan

    sinne,
    men usch hoppas du sluppit. Inatt var det jag och hinken, det var en jävligt tråkigt date som jag inte vill att alla andra slipper.. Hoppas Klaras pappa kan ta henne om du blir sjuk iaf. Min karl är i KIruna som tur är ju Melwin fortarande inte sig själv efter magsjukan och febern så han är rätt lugn. :) Lycka till med inskolningen!

Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!