• Mymemlan

    Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!

    Eftersom vi skriver så mycket så blir det en himlans massa sidor, så det blir svårt att gå tillbaka och söka, så jag startar en ny tråd!

    Dom flesta bebisarna har passerat ett år nu och blivit barn (herregud!) så vi tar en ny tråd helt enkelt!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-19 20:10
    Våran träff&fika tråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-262/m55095043.html

  • Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!
  • Sinne

    Om jag får ett barn till kommer jag inte kunna hålla mig tror jag. Samtidigt är det ju mycket mer spännande att inte veta! :)


    Jekka: Hojta om du vill ha tillbaka din bok. Jag ligger minst sagt lite efter med kursen så att säga.. Svårt att hinna jobba och plugga samtidigt med småbarn :P

  • wozah
    Bonnevier skrev 2011-05-22 15:26:21 följande:
    Imorn ska jag på rul (: blir jobbigt om hon frågar om jag vill veta könet för jag kommer ha så svårt att stå emot då. Ja hoppas på att hon inte frågar, jag vill men ändå inte veta =P
    Åååå vad roligt!!
  • Jekkaliten
    Sinne skrev 2011-05-22 21:32:53 följande:

    Jekka: Hojta om du vill ha tillbaka din bok. Jag ligger minst sagt lite efter med kursen så att säga.. Svårt att hinna jobba och plugga samtidigt med småbarn :P


    Behåll den ett tag till du. Jag undervisar ju inte i samhälls just nu. Men har ni haft tentan? 
  • Sinne

    Jekka: Tack :) Den är nästa vecka men jag måste göra den vid omtentatillfälle. Fy fan vilken jävla kurs, det är helt sjukt. Grafer och mattetal ligger på c nivå och de flesta av oss har bara matte a. Vi är rätt många som har stora problem med kursen med andra ord. Själva ekonomigrejerna är ju lite enklare, men det är mycket när man är okunnigare än okunnigast inom området.

  • Bonnevier

    Rul idag gick fint! 140 gram väger lillplutten (: Hon sa inget om könet och jag frågade inte heller så det får bli en överasskning (: Det blir bäst så! Fick med mig tre bilder hem, eller ja fick betala rättare sagt =P men tyvärr blev jag lite besviken att jag det inte blev nån på hela bebisen så det var lite synd. En var på huvudet och de andra var huvudet och överkroppen typ. 



     


    På den här bilden ser den ut som värsta döskallen, inte jättevacker direkt, men nog kommer han/hon va söt iaf i verkligheten (:



     

  • sok

    Bonne, men jättefina och tyeligq ul bilder!!! Vad spännane. Eet är konstigt hur fort man tycker tiden gå eå anera är grqvida, men då man är eet wjälv är det en mindre evighet. :0)

  • sok

    Ursäkta stavfelen. Hoppas du förstod vad jag skrev. Snubblar på mobilens tangenter.

  • wozah

    Bonne: Tjoho vad kul! Man blir ju nästan sugen på en till plutt :P

Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!