Inlägg från: Nenne666 |Visa alla inlägg
  • Nenne666

    Ge fan i andras partners!

    giftfri skrev 2011-03-15 00:23:05 följande:
    Du börjar närma dig den springande punkten.., det är bra.
    Ingen vill normalt göra nån illa, ingen frisk människa iaf, men de finns de som blir tvingade att göra just den typen av val..
    Jag ska göra det enkelt för dig, å ta en uppförstorad situation.., Titanic katastrofen, där fanns inte livbåtar till alla, så sjöbefälen tvingades välja vilka som skulle dö å vilka som skulle få leva.., minska ner det till dina närmaste, å välj ut en av dom som måste dö.., där har du ett omöjligt val, men du kan komma att hamna i den situtionen..

    Säg nu inte att det inte att det inte går att jmf, för det gör det visst, det är alltid en viss situation som avgör vad som är ett svårt val för oss, vilken den är vill ingen av oss veta.
    Men folk väljer nästan alltid utifrån det som känns mest rätt eller lättast, vilket naturligtvis inte är samma sak för alla personer..
    Men bara för att man av olika anledningar kan omvärdera vissa saker i sitt liv, så betyder det inte att jag står i begrepp att omvärdera den här typen av överträdelse från min sida.

    Jag tycker det är konstigt att man kan kräva att jag ska ha förståelse för att andra klampar på å beter sig utan minsta tanke på nån annan än sig själv och sen bemöta mig som att jag är en kall och icke ödmjuk person bara för att jag har svårt för folk som inte visar någon form av respekt inför andras känslor och liv.

    NEJ, det går inte att jämnföra något som handlar om liv och död och ett val inför om man ska ha sex med någon eller inte.

    Många i den här tråden som besriver att dom har sex med någon annans partner gör det som e enklast och det som är det mest egoistiska.
    Dessa personer klarar inte av det svåra, nämligen att stå emot sina drifter och vänta in tills det finns en sjysstare öppning inför den kommande relationen alt natten.
    Dessa personer har svårt för att lägga band på sig-helt enkelt.
  • Nenne666
    Fru U skrev 2011-03-15 11:20:46 följande:
    Och du säger att du inte dömer och försöka lägga din norm på andra.
    Nenne666 skrev 2011-03-14 23:46:34 följande:
    Det kan jag förklaraGlad

    Giftfri ser en väldigt inbjudande och läskande kaka på någon annans tallrik och eftersom han inte ätit e sådan go, läskande och inbjudande kaka på länge, så tar han den...FAST den tillör en annan...kakan sa ju inte direkt emot och att den personen som kakan tillhörde blev helt förkrossad skiter han blanka fan i.
    Människor tillhör inte någon. Bara saker kan tillhöra (ägas) av någonDet är fortfarande inte tredje parts ansvar om någon i ett förhållande går utanför de normer som är uppställda inom förhållandet.

    Man har ansvar för sig själv inte för andra. Och man har definitivt inte anvar för andras förhållanden
    Nä, man äger inte någon... Det va ett ironiskt exempel. Men nu har du nappat på det och lyckats förklara för mig vad som gäller. Tackar, bockar och bugar för det.

    Jag har fortfarande inte påstått att den som bedrar inte bär det övergripande ansvaret i sin handling mot sin partner. Men det utesluter inte att jag funderar på hur en person är funtad som kan ge sig in i en relation med någon som är upptagen. Jag likställer en sådan person med egoism.
    Bara för att den som bedrar är ett svin så utesluter det inte att jag inte hyser någon respekt för egiostiska drag av den tredje parten heller.

    Vad är det du inte förstår?

    Och ja...man har ansvar för sina egna handlingar.

    Står jag inför en situation där en attraktiv karl som är upptagen med en annan och vill inleda nåt med mig så tar JAG mitt ansvar i den frågan, visar MITT ställningstagande....genom att GÅ.
    HAN får göra vad fan han vill med sitt liv, men JAG vill inte vara delaktig i det sveket han kommer göra mot sin fru genom att ha sex med mig.
  • Nenne666
    Fru U skrev 2011-03-15 12:32:22 följande:
    Jag skulle inte heller, i det läge som gäller idag så som mitt liv ser ut idag, ligga med någon som är i ett förhållande. Skulle för den delen inte ligga med nån annan än min man, ett aktivt val jag gör varje dag.

    Jag upplever inte att du funderar på hur de människorna är funtadede utan snarare att du redan bestämt dig för hur de är funtade - dvs ego
    Nej OK.....jag  f u n d e r a r  inte, jag TYCKER dom är ego.

    Du säger att IDAG så skulle du inte gå bakom din mans rygg och idag skulle du inte kliva in i en relationen med någon som är upptagen.
    Men VAD skulle rättfärdiga ett sånt beteende om det hände i framtiden. När ger du dig rätten att vara falsk, smussla, gå bakom andras ryggar.
    Vad är det 'perfekta' tillf'ället för 'fru P'  att sänka andra personer bara för att du anser dig själv som viktigare?
  • Nenne666
    giftfri skrev 2011-03-15 12:44:12 följande:
    Visst gör det det, allt handlar bara om en situation, omständigheterna å ett val., men du gör det enkelt för dig, å tror att det inte finns situationer eller omständigheter som gör att någon väljer att ha sex, istället för att säga nej..
    Det bevisade du just själv, genom att säga att det inte går att jmf med liv å död, d.v.s du kan inte se att det finns dom sakerna.., men vara så säker, dom finns..
    Eeh, jo.

    Vad tror du jag inte tror finns? Falska människor?

    Nu får du ge dig.
  • Nenne666
    giftfri skrev 2011-03-15 13:29:18 följande:
    Onständigheter, anledningar, situationer..
    Så har man tillräckligt mkt anledning så är det i princip ok att göra vad som helst anser du?
  • Nenne666
    Tänkare skrev 2011-03-15 12:55:07 följande:
    tänker lite....

    Måste nog lägga hela den ev skulden på den som är i ett förhållande.

    Visst att det är osmakligt att försöka välta en upptagen man men det är faktiskt han som måste säga nej. Frästelser kommer alltid att finnas, överallt. När som helst står hon där i form av en arbetskamrat, vän, din vän, på krogen....datorn....kanske konsum? Det är han som måste hålla "mini meee" innanför gylfen.

    Ska vi spekulera i vems fel det är? ja då skulle jag nog nästan vilja lägga mer skuld på förhållandet, på han och lilla frugan än på den som kommer utifrån. Är man tillräckligt starka ihop släpper man inte in en till person i tvåsamhetens bubbla. Nu har vi oskrivna regler om att vi absolut inte får skylla otrohet på den andra i förhållandet, men ärligt, vem kan lova trohet till någon som inte bidrar men ett skit?
    Frågan i den här tråden handlar inte om VEM som bär skulden, det där är dom flesta av oss rörande överens om.
    Men läs gärna TS så kanske du svarar på rätt grejer nästa gång.

    Tack å hej.
  • Nenne666
    Fru U skrev 2011-03-15 13:33:45 följande:
    Vem fru p är vet jag inte så henne kan jag inte svara för

    Jag är tillräckligt gammal för att veta att det är ren och skär idioti att tvärsäkert uttala sig om att man aldrig kommer att göra en viss sak för man vet inte vad livet för med sig.

    Att inte stå sig själv närmast tyder på att man behöver hjälp med självkänslan. Det innebär inte att man har rätt att såra andra med vilje men livet är inte perfekt, men det tar några år att förstå det
    Jag har levt tillräckligt länge med mig själv för att veta vart mina gränser går. Att du inte vet dina trots din ålder (vad det nu är) är inte mitt bekymmer.

    Det andra bubblandet är inte värt att ens svara på.
  • Nenne666
    Anonym skrev 2011-03-15 13:43:35 följande:

    Jag arbetar inom psykiatrin och det här tänket ni har med att "anledningen rättfärdigar handlingen" delar ni med både våra mördare, missbrukare och pedofiler. Bara så ni vet det.

    Friska människor ÄR fullt benägna att hantera impulser. Det är det som skiljer friska från sjuka människor.


    Det låter rätt logiskt.
  • Nenne666
    giftfri skrev 2011-03-15 13:48:03 följande:
    Sanningen är den, att ingen vet sina gränser, dom styrs endast av den sitaution du befinner dig, inget annat.., så du bör byta ut vet mot tror, annars kommer få människor att att fästa nån större vikt på det du säger
    Men jag VET vart MINA gränser går, jag talar utifrån mig själv. Men du däremot, som inte har en susning om vem jag är talar som om du vet mer om mig än jag.
    Jag har jäkligt svårt för att ta det du skriver på allvar än mindre som nån sanning. Jag köper inte att du kör över vad jag själv vet om mig själv bara för att du funkar på ett visst sätt så funkar inte alla så.

    Men den biten har du svårt för att förstå.

    //VET
  • Nenne666
    Fru U skrev 2011-03-15 13:48:32 följande:
    Okej så att du av misstag eller medvetet antar att jag är fru p är oväsentligt, ja ja inget att tjafsa om

    Jag vet var mina gränser är idag. Jag vet också att gränser ändras, flyttas och omvärderas. Men du är kanske exakt samma person idag som du var för 15år sen och då beklagar jag innerligt, och nej jag menar det inte nedlåtande
    Att kalla dig vid fel nick va ett misstag och ber om ursäkt för det.

    Det jag inte tyckte va värt att svara på är ditt sistnämnda...'att inte stå sig själv närmast borde jag få hjälp med' Ööööh.
Svar på tråden Ge fan i andras partners!