**Den stora feta LCHF-tråden**
Hej! Jag har precis i dagarna börjat läsa på lite om det här med LCHF så jag är fortfarande en riktig gröngöling, hoppas det är okej att jag hakar på här och ställer mer eller mindre dumma frågor
Det här med kolhydrater... Jag har läst att livsmedel med 5% kolhydrater är okej. Men jag är osäker hur jag ska läsa ingredienslistorna. Ibland kan det ju stå t ex "Kolhydrater 20, vara sockerater 3", vad är det man ska gå efter då? Och om det står angivet per 100gram eller per portion, ska man alltid utgå från det mått som är per 100gram då?
Det jag tror kommer bli svårt för mig är faktiskt allt fett. Jag har tidigare levt mer Viktväktar-stuk med lättprodukter och försökt undvika fet mat vilket har gjort att jag är ganska känslig för feta smaker. Nån fler som har upplevt det och hur har ni löst det?