**Den stora feta LCHF-tråden**
Sukerin??? Vart får man tag på det,, har kollat i 4 olika mataffärer/kedjor nu utan framgång!!
Någon som har tips på ett recept med gräddfil? Har en förpackning i kylskåpet som jag måste göra något med (skulle ha gått åt till dipsås, men blev inte av).
Det är ett extremt tempo i tråden numera, är ju helt hopplöst att hinna läsa ikapp...
Här är ett recept om det är någon mer än jag som är sugen på lite "helgsnask" - är inget LCHF recept men kan enkelt anpassas genom att byta ut socker mot sukrin och mjölet mot mandelmjöl;
www.tasteline.com/Recept/Fondants_a_la_Gaetan_2
Det kanske har nämnts tidigare i tråden, men någon som har läst senaste numret av Coop Medmera-tidningen? Fanns ett litet inlägg om att det ju var sååå bra att LCHF var "på modet" för då kunde man äta croissants (som ju är rätt feta jämfört med andra bakverk) med gott samvete - eller not?