**Den stora feta LCHF-tråden**
Sukrin, 500 g
Används istället för socker: i kaffe, te, bakverk, sylt, strösocker osv.
Sukrin är ett 100% naturlig och ekologisk produkt, baserat på sockeralkoholet Erythritol. Erythritol finns naturligt i bl.a. päron, meloner och svamp, och har således ätits av oss människor sedan länge.
•Noll kalorier
•Smakar och ser ut som socker
•Bra för diabetiker, eller för dem som vill ha kontroll på sitt blodsocker, ger ingen blodsockerstigning (noll GI)
•100% naturlig - finns i b.la. frukt
•Skadar inte tänderna
•Verkar som antioxidant i kroppen
•info: www.sukrin.no
Näringsinnehåll per 100 g
Energi 0 kcal
Protein 0 g
Kolhydrater totalt 100 g
- varav socker 0 g
- varav sockeralkoholer 100 g
Fett 0
För min del så tror jag att det är bättre med Sukrin/Stevia än vanligt vitt socker!
Mina barn äter inte LCHF, men smakar gärna på det jag bakar mm.