**Den stora feta LCHF-tråden**
Började med LCHF nu i veckan, är nu inne på tredje dagen och är så förvirrad på hur mycket fett, vilken sorts fett man ska äta.
Har ni grädde i allt ni gör, för att få i er fett?
Kan det inte blir föööör mycket?
Har opererats för gallsten för många år sedan och nu ikväll har jag börjat få lite känningar....något jag kan göra för att lindra eller ska jag bara köra på?
Något annat man ska tänka på?
Vad tycker ni om min mat hittils....se nedan vad jag ätit.
Det jag gjort i veckan är att jag har bakat LCHF bröd,och det var helt ok att äta.
frukost varje dag:
En brödskiva med en tjock skiva brie-ost på eller ägg/majonäs, plus sallad och tomatskiva.
Turkisk yoghurt med solrosfrön.
Lunch/matlåda varje dag:
Omelett(med grädde) med räkor, tomater och lök
Rättikagratäng och biff.
Isterband med vitkålsstuvning.
Mellanmål varje dag:
En st finncrisp med brieost eller tjcka skivor med herrgårdsost/lite skinka
Plus några gröna oliver
Kvällsmat:
Rättikagratäng och biff.
Isterband med vitkålsstuvning.
Idag blev det fisksoppa med morötter och blomkål/broccoli och ett ägg.
Tacksam för svar!