**Den stora feta LCHF-tråden**
En snabb fråga, kan man använda sojamjöl istället för mandelmjöl? Ska göra microbröd och det fanns inte mandelmjöl i affären.
En snabb fråga, kan man använda sojamjöl istället för mandelmjöl? Ska göra microbröd och det fanns inte mandelmjöl i affären.
Det finns mandelmjöl på ica maxi där jag bor, något utländskt märke!
En fråga till er som hållt på länge: Hur länge brukar man stå stilla när det gäller viktnedgång? För det händer ju allt som oftast.. Ska man stå ut eller bör man se över kosten direkt och göra smärre förändringar?
Tre frågor!
1. Jag har köpt stevia för första gången. Om det står att det ska vara 2 msk sukrin i ett recept, kan jag lägga lika mycket stevia eller vet någon ifall och hur man ovandlar det? (Aldrig använt varken sukrin eller stevia tidigare).
2. Vad är pofiber? Går det att ersätta med t.ex fiberhusk?
3. Någon som har recept på en smarrig lchf-tårta som inte är för avancerad?
OERHÖRT tacksam för svar!