**Den stora feta LCHF-tråden**
JAg hänger på i snackistråden också då =)
JAg hänger på i snackistråden också då =)
men nu vart det fel, jag tar det från början!
Fröknäcke
1 dl Solrosfrön
1 dl sesamfrön
½dl linfrön
½dl pumpafrön
½dl kokosolja
2½dl vatten
Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla torra ingredienser. Smällt sedan kokosoljan ihop med vattnet och låt det koka upp. Blanda ihop det sedan med de torra ingridenserna och häll hela smeten på en plåt och bred ut till en tunn kaka. Grädda i ugnen mellan 45-60 ca, det beror helt på vad man har för ugn. När knäckebrödet känns hårt i första gräddningen, stäng då av ugnen och låt det torka i ca 20-30 min till.
Här lyxade jag till fredagskvällen med chokladpannacotta med hallon!!! Mums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag fick jag nya LCHF tidningen på posten, nu har jag nått kul att läsa iaf =)