**Den stora feta LCHF-tråden**
Noomi81 skrev 2012-02-20 12:09:05 följande:
Finns det någon särskild anledning till att man inte tar med äggvitan? Frågar eftersom jag inte skulle använda den överblivna vitan till något, och jag hatar att slänga mat.Jag tycker också att det är svårare med sugen när jag är hemma. Vanliga dagar när jag är på jobbet hinner jag inte fundera på mat och sug på samma sätt som om jag är hemma.
Jag tänkte testa äggmuffins. Jag har sett massor med recept på bloggar och i Expressens helgbilaga för några veckor sedan hade Skaldeman ett recept på omelettmuffins.
* Någon som bakat äggmuffins? Vad tyckte ni om det?
* Kan man baka dem i förväg eller måste de ätas samma dag som de bakas?
* Kan de frysas in?
Tror receptet i Expressenbilagan var ungefär:
10 ägg
2 dl vispgrädde
3-4 dl riven ost
... sen minns jag inte mer på rak arm, men jag antar att man kan fylla med valfri fyllning.
Vad använder ni för sötningsmedel (om ni vill söta)?