**Den stora feta LCHF-tråden**

Jag har vidareutvecklat THE kladdkaka, om nån minns den.
4 ägg
60 gram 90% Lindts (innehåller bara 14gram carbs/100 gram)
60 gram smör
1 dl (ca 50 gram) jordnötsmjöl (köpt i indisk affär, funkar säkert med annat nötmjöl, men jag tål ju bara jord-)
½ dl Sukrin
1,5 msk fiberhusk
Vispa äggvitan hårt.
Smält smör och choklad. Blanda ner chokladsmöret och resten av ingredienserna i äggvitorna. Kör på låg hastighet med elvisp tills smeten är slät och chokladen blandat sig.
Min kaka stod inne först 15 minuter i 150 grader (samtidigt som en kaka av standardmodell), och sen ytterligare ca 10 min i 200 grader. Detta kanske man kan labba med lite....
Det blev en alldeles perfekt lagom kladdig i mitten och god kaka!! Tjohoo!! Och dessutom NYTTIG. Helt sjukt.
