jeng skrev 2011-04-09 22:17:48 följande:
Undrar om det inte var det jag använde... Fast jag har för mig att jag hade mer bakpulver i... hmm...
Ett problem jag hade med min våffelsmet var att den inte stelnade tillräckligt fort, utan den rann ut ur våffeljärnet :-/ det var därför jag tänkte att man borde kunna ta samma smet som till våfflorna och göra i plättjärn istället. ingenstans för smeten att rinna över. saknade att dom var frasiga, jag hatar egentligen mjuka våfflor. men med lite extra salt i, och sen att man använder dom som "wraps" eller så istället, till mums fyllning. Det kan jag absolut tänka mig till helgens frukost eller sådär!
Jo, det är ju typ samma recept som
frokenfrau.blogspot.com/2011/02/kycklingwraps.html lite annorlunda proportioner bara. Wrapen blir mer fast medan våfflorna blir sladdrigare.
Jag tyckte att våfflorna växte väldigt mycket i järnet, så de rann över lite grann för mig med. Jag tycker inte om frasiga våfflor, så dessa passade mig bra
Hmm, undrar om jag inte ska göra lite pannkakor i kväll...