**Den stora feta LCHF-tråden**
Jag tycker sukrin + (som det står stevia sukrin på) har konstigare bismak än vanlig sukrin. Tycker sukrin är godare.
Jag tycker sukrin + (som det står stevia sukrin på) har konstigare bismak än vanlig sukrin. Tycker sukrin är godare.
Åhh min mens hade äntligen stabiliserat sej men nu har jag fått en ny blödning tätt efter den andra.
Kan lchf-kosten påverka så mycket? Den började stabilisera sej när jag slarvade mer och nu har jag kört på igen senaste två veckorna.
Idag testar jag lchf-pizza med mandelmjöl
Jag dricker alltid för mycket när jag dricker alkohol ingen skillnad där
Men jag blir nog mer bakfull nu. Kan kräkas nu det har jag inte gjort innan.
Min sambo är tokig-han ligger alltså och äter 90%-ig choklad som den är. Den är inte god ren!
Jag gillar 85% choklad, den går bra. Men denna 90% var inre god! För besk den var billig, så set påverkar säkert
Mintchokladtryfflar pågång!
Vägningen imorgon hoppas det har hänt mer än förra veckan.
Jag känner mej slankare, så jag hoppas verkligen det visar ner
Chokladminttryfflar lchf
Ingredienser
100 gram mörk choklad (70 – 85 %)
0,75 dl vispgrädde
2 msk sukrin
1 msk smör
Några droppar mintessence
Kakao att rulla tryfflarna i
Beskrivning
1. Hacka chokladen fint i en matberedare.
2. Koka upp grädden och häll den över chokladen under omrörning.
3. Tillsätt även smöret och rör ihop.
4. Smaksätt med mintessencen och smaka av.
5. Häll över massan i en låda med lock och ställ in i kylen så att det stelnar. Det tar ca 3 timmar.
6. Rulla sedan chokladen till bollar och rulla i kakao.
7. Förvara tryfflarna kallt.
Jag använde dock 90% choklad och dubblade grädden. Rullade sen dom i sukrinmellis. Sötade även medluten sukrinmellis, men smeten blev lite grynig då pga de.