**Den stora feta LCHF-tråden**
Fröbröd
Ingredienser
3 ägg 3 dl riven ost 1 msk majonäs 2 msk kesella 1,5 tsk bakpulver 5 dl frö (exempelvis sesamfrön, linfrön och pumpafrön)
Gör såhär
• Sätt ugnen på 250 grader.
• Blanda ägg, ost, majonäs, kesella och bakpulver i en bunke. Degen ska vara lös.
• Tillsätt frön under omrörning tills degen blir fast, men ej torr.
• Bred ut degen på en bakpappersklädd plåt.
• Grädda 15 min mitt i ugnen tills den fått en gyllenbrun färg.
• Låt svalna och skär i lagom stora bitar.
När jag gjort fröbrödet så har jag varietat mig mycket dels vad jag har haft för frön i men nu senast hade jag i brödkryddor vilket var jätte gott! Har även haft i hackade hasselnötter i brödet vilket också blev gott. Är man mer liberal så kan jag tänka mig att det är gott med torkad frukt i.
Jag har även gjort ett annat bröd som jag också tyckte var gott men hittar inte receptet på det nu men vet att jag hittade det på nätet, det blev mer som en mörk limpa och så tog det längre tid att tillaga.