Inlägg från: Ferrari72 |Visa alla inlägg
  • Ferrari72

    Big Brother 2011-tråden

    BB,äntigen!! Jag skrattar och blir generad på samma gång! Snacka om att lyckas trycka in precis alla karaktärer i en låda. Satt och tittade igår, den ena var värre än den andra. Dom har verligen lyckats få med alla sorter. Den där unga killen, stekarn, Nicky Stockholm elr vad han kallar sej kommer ju vara först att försöka få omkull nån på fyllan. 3-barnsmamman (henne gillar jag) Cilla hette hon va, kommer tyvärr göra bort sej rätt fort. Den transexuella kommer alla till en början att acceptera men sen går alla bakom dennes rygg och snackar skit och helvetet kommer bryta lös. Poet-flatan kommer ingen förstå sej på, hon kommer bli ensam i ett hörn med sina dikter. Ja jag säger då det. Törs man fortsätta titta på detta experiment i fortsättningen?? Det där paret som gick in som skulle hållas hemligt, det kommer inte att funka, det är som upplagt för bråk. Någon därinne har redan börjat misstänka dom. Ja vad säger man, jag ska fortsätta titta på eländet och skratta och gråta.

  • Ferrari72

    Han Göteborgarn som skulle gå in i huset, han var ju mer sugen på att stanna hos Gry, stötte ju helt öppet på henne i direktsändning. Han ville nog bara träffa henne egentligen....

  • Ferrari72

    Varför verkar det som att alla i huset hatar Rodney ? Han är ju helskön ju!

  • Ferrari72

    Jag gillar Rodney, skönare människa med skönare attityd får man leta efter!! Säga vad man vill men han är rakt på sak iaf!

  • Ferrari72
    Lizard19 skrev 2011-02-25 09:51:59 följande:
    Hans attityd kanske.. ?
    Vad är det med den?
  • Ferrari72
    WhiteAngels skrev 2011-02-25 10:36:32 följande:
    Hela han är ju bara kräkkänsla eller känslan av att vilja ge honom en käftsmäll!Han är bara för mycket,ett ego som bör tas ner på jorden.
    Det finns värre människor än han. Många av dom figurerar här på FL tex.....
  • Ferrari72
    Koppkaka skrev 2011-02-25 11:29:31 följande:
    Rodney är ett sliskigt egoistiskt svin, som älskar att höra sin egen röst trycka ner andra. Han kallar sig själv ett "geni", och tycker att han ligger på 100 när alla andra ligger på 10-20. Såna människor klarar inte jag av, sen får han snacka om sina mindgames bäst han vill. Han är en fruktansvärd människa, iallafall som det lyser igenom skärmen.
    Tänk vad man kan tycka olika! Jag tror han kommer vinna hela skiten! Han är ju ett geni! Han ligger på 100 medans dom andra ligger på 10-20.. Heja Rodney säger jag bara!
  • Ferrari72

    hm, såg det nu........gillar inte nån av dom! Trodde några andra skulle va först, dom är ju dötrista.

  • Ferrari72
    lycklig90 skrev 2011-02-25 16:14:39 följande:
    Hur kan Sanna ligga under täcket med Rodney.. uuuuuuuuuh!
    Ligger inte hon under täcket med alla?? Som nån slags madrass?!
Svar på tråden Big Brother 2011-tråden