Inlägg från: WhiteAngels |Visa alla inlägg
  • WhiteAngels

    Big Brother 2011-tråden

    Priceless Perfection skrev 2011-03-11 15:59:08 följande:
    Ja, du är unik!

    Enligt undersökningar så har man 10 sekunder på sig att göra ett intryck på en ny människa som man träffar. Därför är det väldigt viktigt när man går på intervjuer att man tänker på hur man klär sig, att man har vårdat utseende osv, just för att man ske ge ett sådant positivt intryck som möjligt.
    Alla har mer eller mindre fördomar och det är ytterst vanligt (mer vanligt än ovanligt) att man placerar människor i olika fack. Visst, det kan rubbas men då krävs det att man verkligen lär känna personen.
    Men det är ju fan helt håller jävla idioti.Man ska vara den man är inte hur andra vill att man ska vara!
  • WhiteAngels
    hallonsweet skrev 2011-03-11 16:00:35 följande:
    Så länge som människan kommer kunna se olika ut så kommer det finnas mobbing...tror jag.
    Tyvärr ja.Men folk som dömmer folk för att dom opererat sig eller ser annorlunda ut går fett bort hos mig.Sorry men thats it!
    Det som skrämmer mig är deras BETEENDE där inne.Att se hur folk verkligen fungerar i grupp,men det är nog mycket för att jag pluggat en hel del sådant här.
  • WhiteAngels
    hallonsweet skrev 2011-03-11 16:04:48 följande:
    Vi säger väl inget annat? Det är ju just det jag tycker är tråkigt med sanna, att hon måste ändra hela kroppen och vara så fejk. Hon litar på att hennes löshår håller henne snygg och kvar i tävlingen. Hon har byggt upp detta och när det faller bit för bit (löshåret trasslar sig), så får hon panik. Hon litar på att hennes utseende tar henne dit hon vill. Men hon har kanske glömt bort att jobba på insidan, och när hon väl gör det kan hon absolut sluta som en stark, självsäker kvinna.
    Hon är mån om sitt utseende,vissa är det mer eller mindre.Jag ser inget fejk med henne för det.Jag förstår med att hon får panik när hennes löshår inte vill som hon vill.Där är inget fel på tjejen eller hennes beteende.
  • WhiteAngels
    erajka skrev 2011-03-11 15:58:51 följande:

    Jag blandar ihop vad som visas i programmet och vad jag ser livet. Men Katerina pratade om Sanna häromdagen att: Det enda krav Sanna har egentligen i och med hennes jobb är hennes utseende, hon tjänar pengar på det. Och då är det kanske inte så konstigt att man blir lite tokig när man inte känner sig snygg längre. Antagligen så ser de bara hennes utseende... nått sånt sa hon, rätta mig om ja har fel


    Glad
  • WhiteAngels
    hallonsweet skrev 2011-03-11 16:08:25 följande:
    Men alltså jag dömmer inte enbart för att hon opererat sig, det kan man göra om man vill. se på vanessa, jag gillar henne supermkt och hela hon är ju opererad, mkt, mkt mer än sanna....

    Det är ju anledningarna till operationerna som är tråkigt. Vanessa vill bli sig själv, så som hon känt sig. Hon vill bli en kvinna för att hon känner att hon är det.

    Sanna vill operera sig så hon passar in i strippbranschen/porrbraschen. Det är det som är tragiskt. Jag slår vad om att sanna om några år kommer komma ut i media och ångra sin medverkan, ta ut sina silikon osv....(läs natacha peyre, linda rosing (ångrar sin medverkan i BB sa hon i debatt, om bb och bloggare)

    Jag håller med dig att det är intressant att se hur dem fungerar i grupp, men då måste ju du ha sett att dem inne i huset dömmer sanna för hennes utseende lika mkt som vi på utsidan gör...?
    Vad är tragiskt med porrbranschen??
    Ja men jag retar mig på människor som dömmer andra för att dom opererat sig.
    Sanna och Vanessa kan man ju bara inte jämföra
  • WhiteAngels
    EnFisPåTvären skrev 2011-03-11 16:09:34 följande:
    Jag tittar också för att jag är intresserad av deras beteende, inte utseende. Samma alla jag känner som kollar BB. Så du är inte ensam!
  • WhiteAngels
    Priceless Perfection skrev 2011-03-11 16:11:21 följande:
    Jag är förvånad över att du inte vem om det här. Jag har aldrig träffat en människa som är fri från fördomar. Riktigt fascinerande.
    Med kunskap uppstår inga fördommar!
  • WhiteAngels
    hallonsweet skrev 2011-03-11 16:10:57 följande:
    Ja, hon är mån om sitt utseende. Det är jag med, men jag är nöjd med det håret jag har, dem naglarna jag har, den hudtonen jag har, mina bröst (öven om jag inte är emot att göra något..dock ej sanna-bröst) osv....sanna har ju fejkat precis allting på sin kropp och jag tycker att de finns en gräns på vad som är "mån om sin kropp" och vad som är "totalt besatt av sitt utseende" som jag anser att sanna är. Det är inte konstigt att hon är det om hon jobbar som strippa, det är ju hennes arbetsverktyg.
    Men du,det finns en anledning en bakgrund till att hon har gjort op och "fejkat" helt garanterat.Jag hade med kunnat göra allt det utan tvekan.
  • WhiteAngels
    Kommer rösta antal gånger för att Sanna ska få stanna.Nu är det fan dags att någon av de andra två åker.Katerina rä inte mogen för fem öre för att vara så gammal som hon är,och att hon dessutom är lärare,skrämmande.Den andra lilla valpen sitter ju bara och ljuger om sitt liv,han har nmer erfarenheter än en 85-åring....
  • WhiteAngels

    Men Annie av alla människor....Hoppas hon åker till nästa helg...
    Tyckte det var synd att Sanna åkte i går.Vet inte hur svenska folket tänker.Men tydligen är det helt ok att vara elak och bete sig som en abrnunge fast man är nära 35 bast...
    och sen alla ryjten om att Sanna och Rodney satt och var höga,hur kan man bara anklaga utan att veta lixom??!!

Svar på tråden Big Brother 2011-tråden