• Alexandra

    Gräddfil istället för cremé fraiche? Snabba svar tack ;)

    Ska göra ananaspaj och i alla recept jag hittar ska det vara cremé fraiche men har endast gräddfil och philadelphia hemma.. Går det lika bra med gräddfil istället eller what to do? 

  • Svar på tråden Gräddfil istället för cremé fraiche? Snabba svar tack ;)
  • Lena

    Gräddfil funkar inte så bra upphettat. Det gör färskost. Jag skulle späda färskosten med gräddfil tills den fick en bra konsisten

  • La Lola

    Nä....det är ju så olika smaker ju....


    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • Queequeg

    Jag tror att det säker går att byta ut mot gräddfil har flera bakrecept som det ska vara gräddfil i. Har även en gratäng som  jag gör ibland där det är gräddfil i och det är inga problem med upphettning eller dyl.

Svar på tråden Gräddfil istället för cremé fraiche? Snabba svar tack ;)