• Flashbulb

    dermaroller, erfarenhet?

    Hej!

    Har ni tips på någon kräm man kan köpa som är rik på C- och E vitamin?

  • Flashbulb

    Just det, tips på vart man kan köp alkohol till sin roller? och vad för slags alkohol? vanlig desinfektionsmedel?

  • Flashbulb

    Alltså seriöst? Vetegroddsoljan som ska vara bra för huden, ska man äta den eller? Jag har smörjt in huden med det här. Är jag helt dum i huvudet eller vad?

  • Flashbulb
    MrsMumrik skrev 2012-01-11 07:30:37 följande:

    Tack för bra summering Maggiesue! Jag letar efter något att använda på stora porer och skrattrynkor i ansiktet. Har slutat röka efter att ha rökt av och till i sen jag var tonåring och tänkte unna mig en present

    Den stora frågar för mig är - gör det ont?


    Klart det smärtar. Du kör ju nålar över ansiktet på dig. Du har tunnare hud på ansiktet än på vissa andra delar av kroppen. Men det är ingen smärta du inte klarar av. Det tar inte mer än 15-20 sek innan huden har vant sig vid den smärtan för sen känns det inte lika mkt. Första gången är jobbigast, sedan känns det mindre och mindre.

    Du kan som sagt använda Xylocain salva innan användning. Bedövar ansiktet och det känns ej lika mkt. Men se till att få bort allt innan användning. Kan vi uthärda smärtan, så kan definitivt du också.
  • Flashbulb
    MrsMumrik skrev 2012-01-11 10:45:07 följande:
    Xylocain och Ebmla - min bästa vän, nålrädd som jag är Sjukt att jag ens överväger detta med tanke på det, men ska  man vara fin får man lida pin.

    Om man kör i ansiktet kan man gå och jobba nästa dag eller blir det jätterött? Kanske fredag är en bra dag att testa...
    Du kan gå till jobbet dagen efter. Det blir bara rött i några timmar efteråt. Svullnaden lägger sig.  Tycker du ska prova på dermaroller men ha tålamod. Jag har använt detta sedan Oktober men det är först nu jag börjar se små resultat. Huden är mkt slätare och finare. Jag har ett ytligt blodkärl vid kindbenen, det var ganska rött innan. Nu har det långsamt blekts bort.
  • Flashbulb

    Jag har använt min dermaroller sedan Oktober månad. Nu har det gått 4 månader och rent generellt kan jag säga att huden har blivit bättre. Den har blivit slätare framförallt. Sedan har jag ett litet område med ytliga blodkärl på kinden. Detta har jag haft sedan puberteten men det håller på att försvinna nu. Nu syns bara en liten klick vilket jag är tacksam över. Brukar använda rollern var 3:e vecka, 1,5 mm. 

    Ska ge rollern 6 månader innan jag bedömer den helt.

Svar på tråden dermaroller, erfarenhet?