• Äldre 2 mar 22:53
  31352 visningar
  524 svar
  524
  31352

  illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola

  Det där var väl inget nytt? En tjej som gick i samma klass som mig kom hit för att gå gymnasiet och bo hos sin moster sen skulle hon åka tillbaka hem igen för att använda sina studier i Sverige. Är syftet med utbildningen att den ska användas här så ser jag inget fel. Däremot är jag inte så kallhjärtad att jag skulle neka ett barn skola och sjukvård. Man får inte ens göra det mot barn enligt lag.

 • Äldre 2 mar 23:24
  #4

  Papperslösa får redan vård och hjälp. Min styvmamma jobbar på akuten och det är vanligt att det kommer in papperslösa och får vård. Dom får inte neka. Jag tror inte ekonomin kommer påverkas då det redan är så idag. Barnen har redan rätt till skola

 • Äldre 3 mar 00:02
  #6

  Eftersom papperslösa redan får allt detta så har jag svårt att se varför kostnaderna skulle öka. Nu är det främmst barnen jag inte tycker man kan neka vård. Jag kan inte se nån nytta med att låta barn lida. Det skulle isådana fall finnas andra saker som staten borde dra in pengar ifrån. Jobba istället med kriminella invandrare. Där kan man spara pengar. Skicka istället tillbaka till hemlandet innan straffet är avtjänat istället för efter. Vård och skola ska det aldrig sparas in på.

 • Äldre 3 mar 00:15
  #7

  Hur mycket tror du inte det kostar om dessa papperslösa får stanna i Sverige och ska komma ikapp allt dom missat i skolan tex. Tror inte man gör ekonomin bättre på lång sikt genom att neka vård och skola. Då får man stänga gränserna helt i sådanafall. Det finns värre saker som kostar en massa onödiga pengar. Nedskräpning och klotter är en sak.

Svar på tråden illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola
Logga in
Bli medlem