Inlägg från: Macina |Visa alla inlägg
  • Macina

    Är Kronprinsessan Victoria gravid?? Vad tror ni??

    annabanana87 skrev 2011-08-17 23:57:38 följande:
    Själv blev man skrapad i förrgår. Fick tigga till mig ett ultraljud på kk-akut. Kännde på mig att något var fel. Fick bekräftat ett MA för två veckor sedan. Fick ha mitt livlösa foster i magen. Känns som ett hån att de går ut med att kära Victoria ska få barn i Mars då mitt älskade barn också skulle få födas. Är så bitter :(. Undrar hur många tidiga ul Victoria fått? Hur många läkarbesök? Knappast inskrivning i vecka 12 för hennes del. Själv fick man inte äns en kuratorkontakt. Fick ligga på postop med nyfödda bebisar o plågas. Rättvist? Nej! Är jag glad för Victorias skull? Knappast!
    Jag blir faktiskt ledsen när du skriver så. Klart att det är tråkigt det du har varit med om. Jag kuder verkligen med dig..

    Men VARFÖR ska HON få skit för att hon är gravid och kronprinsessa? Ska du skylla på alla gravida kvinnor och säga att det inte är rättvist? Hennes (eller andra kvinnors) graviditet har inget med ditt missfall att göra. 

    Ska du skälla på Jessica Alba också? Hon är också gravid och har nog bra med pengar att kunna få bästa vården med hundratals ul på ett privat sjukhus? 

    Victoria är väl minst lika orolig som vi "vanliga" att det ska hända något? Och hon har mycket större press på sig! Redan sedan hon gifte sig har hon haft kravet att bli gravid. Och före det var det att hitta en karl att gifta sig med, så hon kunde föda fram en arvvinge. Det är liksom hennes uppgift i livet.. att föda barn och föra hennes släkt vidare. 

    Hon kommer inte få slappna av en sekund och njuta av sin graviditet. Är det rättvist tycker du?  
Svar på tråden Är Kronprinsessan Victoria gravid?? Vad tror ni??