Inlägg från: jesset |Visa alla inlägg
  • jesset

    Ni som äter xenical!

    hej jag börja med xenical för 1.5 vecka sen.och när jag vägde mig föesta vekan hade jag gått ner 3.5kg.

    hälsningar jessica

  • jesset

    hej,jag får springa på toa,om jag får i mig för mycket fett,detta händer inte varje dag.men ett apr gånger i veckan.
    jag ska ner 20kg du då?

  • jesset

    jag mår bra av det,tänker verkligen på vad jag äter och väldigt posetiv just nu.jag är ute och går en timme måndag till lördag och har en vilo dag på söndagarna.
    är jag osäker på någon maträtt hur mycket fett det är,så äter jag något annat.på jobbar kvällarna blir det mest keso och någon frukt..tagit någon nutrulet bar med någon gång i veckan om jag har haft svårt att haft tid med att fixa något mat.mycket ägg blir det med nästan varje dag.
    men det känns som pilerna funkar i alla fall..tränar du mcyekt?

  • jesset

    jag har nu gått ner 5 kilo,är ute och går en timme om dagen måndag till lördag,tar en vilodag och det är söndagar,jag ska höra av mig till läkaren efter en månad.jag vägar mig hemma en gång i veckan.

  • jesset

    min läkare ville att jag skulle gå ut 3 gånger i veckan i minst 25 minuter.jag har ökat detta till 6 dagar i veckan en timme om dagen och vilodag på söndagar.kommer gå fortarde med om jag rör på mig.kämpa nu.tycker detta känns toppen.känns att man har börjat gå ner i kläder.vägning på lördag igen.hoppas på 1kg denna vecka eller mer vi får se.

  • jesset

    I dag stod vågen på minus 8kilo på en månad med xenical.känns gött.har en lång väg kvar men det är en början i alla fall.hur går det för er andra?kämpa på nu

  • jesset
    carinap skrev 2011-04-09 09:46:04 följande:
    Jag har ätiti xenical nu i 3 månader har gått ner c 8 kg utan atta ändra så mycket på min kost, köpte billigt på nätet tror det var www.potensapoeket.net eller liknande och fan så mycket billigare än apoteket.Ska gå på det i 6 månader och så ska vi se vad det blir av det.
    jag har ändrat kosten helt.äter knappt några kolhydrater..
  • jesset
    nericia77 skrev 2011-04-10 07:41:30 följande:

    va duktiga ni är, bra jobbat.


     


    känns ju verkligen kul att det funkar för alla. själv ska jag å väga mig hos doktorn på ¨måndag, gör det en gång i månaden, gör ni det? e lite pirrig, alla vågar e ju olika. tänk om man inte gått ner nått där, haha


    jag skrev till min läkare för en vecka sen.vi skulle bara ha mail eller telefon kontakt.så jag väger mig själv hemma.

    hoppas det går bra för dig.håller tummarna..
  • jesset
    nericia77 skrev 2011-04-11 08:39:50 följande:
    har varit hos doktorn, där hade jag gått ner -4,4 kg, hon tyckte det var jätte bra, ska dit om en månad igen, var inte riktigt en månad sen jag var där sist, så hon tyckte det var bra. så nu e jag glad å pustar ut .

    min son sa åt mig, -mamma du har våg hemma, inte gå till doktorn ( han e 2 år). men känns gött att gå iväg, jag behöver det, nån som kollar mig.
    vad kul..grattis..bara att kämpa vidare..
  • jesset
    väduren skrev 2011-04-11 10:39:48 följande:
    får man hänga med här kanske?
    jag slängde just in min första xenical idag och så råkade jag hitta den här gruppen direkt efter :D

    jag åt xenical för 1år sen, men blev plötsligt gravid så jag fick sluta. gick i princip ner i vikt hela graviditeten och vägde 12-14kg mindre än då jag blev gravid efter förlossningen. nu är min kille nästa 1år och jag har gått upp 14kg sen förlossningen... måste göra något nu!
    jag var så lycklig i somras då jag vägde 14kg mindre å nu är jag inte alls nöjd... :(
    välmommen hit..det är bara att hänga på..
Svar på tråden Ni som äter xenical!