Inlägg från: Anonym (kommer aldrig...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kommer aldrig...)

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Jag kommer aldrig erkänna att jag stör mej extremt mycket på min bror och hans sambo. Att min bror och hon hela tiden ska vara så jävla fina och perfekta. Dom spenderar pengar hela tiden. Antagligen bara för att dom ska ha en fin fasad utåt och visa att dom har pengar som dom egentligen inte har eftersom min bror pluggat en hel del och tagit lån. Även om dom köpte bil för ett halvår sedan så har dom nu gått å köpt en sprillans ny och större bil. Dom hade ett jättefint och stort matsalsbord med 6 stolar, men tydligen så dög inte det för brorsans tjej utan dom var tvungna att köpa ett nytt trots att dom bara haft det andra bordet i något år. Sen så skulle dom ju såklart ha en ny tv också... och det blev ju såklart den största dom kunde hitta och när dom ändå köpte ny tv så passade dom även på att köpa en inspelningsbar boxer. 

    Sen så stör jag mej extremt mycket på att min bror aldrig hör av sig till någon på födelsedagar, mors dag osv. Antagligen så har han väl glömt av det. Men har man svårt för att glömma så kan man ju skriva upp det eller nåt. Så att han gör så tolkar jag bara som att han antingen skiter i det eller att vi helt enkelt inte får plats i hans nya, fina liv. MEN, när han eller hans sambo eller någon utav deras barn fyller år, ja då ringer han och bjuder oss på kalas och förväntar sig att vi ska komma hem till dom med presenter och äta tårta. 
     

  • Anonym (kommer aldrig...)

    Kommer aldrig erkänna att jag ibland har dumpat killar för att dom har för liten k*k
    Kommer aldrig erkänna att det var jag som "tappade" mitt ex laptop i golvet så den gick sönder, skyllde istället på vår 1 åriga dotter.
    Kommer aldrig erkänna att jag ibland har haft tanken på att sälja mina trosor på internet till snuskgubbar bara för att tjäna ihop lite extra pengar.
    Skulle aldrig erkänna att jag ibland "svälter" mig bara för att gå ner nått kilo.
    Kommer aldrig erkänna att jag är jävligt bra på att låssas lyssna när folk pratar när jag egentligen sitter och planerar min dag i huvudet

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!