Inlägg från: Anonym (Här också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Här också)

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Är väl att man har våta drömmar om andra män, he,he.

    Sedan retar jag mig på ett gäng av mina kompisar, de har blivit sådana jävla präktomorsor att jag bara vill spy!! De klär sina flickbebisar i apfula grönorangeakläder för att de är "könsneutrala" och ger sina barn "könsneutrala"namn som till och råga på allt är "unika", vill inte skriva ut vad de heter för då avslöjar jag juu dem, men de har typ döpt barnen till "Knäckebröd" för att det är så konsneutralt och unikt, BLÄ!!!! Sedan går de på en massa kulturella tillställningar och kallar sig feminister fast de tar hela mammaledigheten själva och sitter hemma och broderar och bakar surdegsbröd och lever allmänt som på 50-talet!

    Jag HATAR när de beter sig sådär och drömmer tillbaka till tiden när vi inte hade barn, det var mycket roligare då, mend et skulle jag aldrig erkänna, utan berömmer deras äckliga liv, fast jag egentligen ser ned på deras intellektuella förfall.

  • Anonym (Här också)
    Anonym (iui) skrev 2011-04-05 00:16:29 följande:
    Jag är vit och har haft svarta killar och måste säga att den svarta rasen är helt överlägsen. Det handlar inte om sexet utan hur dom tänker och resonerar. Dom är vinnare, dom vita bara gör som alla andra gör...
    Ha,ha och jag som aldrig kommer erkänna att jag tycker det är riktigt äckligt med svarta män som är tilsammans med vita kvinnor. Jag brukar föreställa mig dem ha sex och kan in te förstå hur man som cit kcvinna frivilligt har sex med en svart man, riktigt äckligt enligt mig! Inte så PK...
  • Anonym (Här också)
    Anonym skrev 2011-04-05 07:26:23 följande:
    Alltså att folk äter snorkråkor och bajsar i duschen har jag knappt höjt ögonbrynen åt, man vet ju att folk är äckliga i allmänhet.

    Men äta pannkakssmet? Fy fan, det grimaserade jag åt. Fan va avtrubbad man är :P
    Men pannkakssmet är väl inte ens gott? Varför gör man sådant?
  • Anonym (Här också)

    Någon skrev om en undersökning som visar att alla tycker de är smartare än andra. Jag vill då ösa ur mitt hat genetemot riktigt korkade människor som tror att de är smarta! Har en granne som är sådan. Hon misslyckas fan med allt i livet, även den simplaste utbildning och har to. m lyckats bränna ned/upp sitt eget hus pga att hon inte ringde brandkåren när det "pyrde", och ändå skyller hon bara på olyckliga omständigheter. Däremot är hon jäkla snabb på att lägga ut löjliga facebookinlägg om hur jävla smart hon är. Jag kommer aldrig erkänna att jag tycker hon är så blåst coh att jag är tusen gpnger smartare än henne, ändå tillhör jag den tydligen ovanliga skaran, som anser att jag är medelsmart.

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!