Inlägg från: Anonym (återkommer) |Visa alla inlägg
  • Anonym (återkommer)

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Anonym (Helena) skrev 2011-04-05 09:57:15 följande:
    Jag kommer aldrig erkänna att jag ser ned på långtidsarbetslösa som inte gör allt för att ta sig ur sin situation (t ex som inte börjar plugga för att de inte vill ta CSN-lån...).
    Ska bara poängtera att vissa FAKTISKT har högre arbetslöshetskassa (eller vad det nu heter?!), eller ungefär lika mycket. Vilket då skulle innebära att det var onödigt för de att ta csn-lån. Förstår du?

    Jag vill inte vara dum nu och OT, så jag måste ju komma på något jag aldrig skulle erkänna...Återkommer..
  • Anonym (återkommer)
    Anonym skrev 2011-04-05 10:07:07 följande:
    och om det är så att man inte har råd att ta CSN-lån då? Kanske därför vissa undviker det? Jag gör det, för jag har redan andra lån som är viktigare, som hus- och billån. Har inte råd att betala av ett lån till!
  • Anonym (återkommer)
    Anonym skrev 2011-04-05 11:40:27 följande:
    Förlåt att jag är OT nu men jag bara måste fråga vad folk menar med "luktar på sina egna fisar"? Jag menar man kan ju inte precis ta tag i fisen och lukta på den :P Eller menar ni att "normala" människor alltid håller för näsan tills lukten försvunnit? Haha

    - Jag kommer aldrig erkänna att jag hellre skulle ligga hemma på soffan varje dag än att jobba och att jag varje dag funderar på hur jag ska kunna slippa jobba i framtiden och ändå bli rik.

    - Jag kommer aldrig erkänna att jag vägde nästan 100 kg strax innan jag födde min dotter. Alla vet att jag nästan dubblade min vikt under graviditeten men jag skulle aldrig erkänna hur mycket jag faktiskt var uppe i.

    - Jag kommer aldrig erkänna att jag är besviken för att mina föräldrar inte lägger sig i att jag och min syster är osams, jag vill att de ska ta mitt parti och få henne att skärpa till sig.
    Hahahah
  • Anonym (återkommer)
    Anonym (ojdå så pinsamt) skrev 2011-04-09 18:41:04 följande:
    jag kommer aldrig erkänna att jag tycker männsikor som sminkar sig varje dag, skäms över sitt naturliga anskite och har dåligt självförtroende utan smink
    Man kan ju inte "inte erkänna" hur andra människor tänker... Det är ju vad DU tänker och tror om de.  Man kan ju liksom inte tycka att en annan människa skäms, men man kan ju tro att den gör det.
Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!