• Tr0ust

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Anonym (provocerad) skrev 2011-04-05 13:14:54 följande:
    - jag blir fruktansvärd provocerad när jag ser folk som kör runt med sina barn i baksätet utan bilbarnstolar eller ibland ens bälte. Ofta är detta invandrare.

    -jag blir även fullkomligt illamående när jag ser gravida som röker. Ca 300 bebisar dör i sina mammors magar varje år, och jag är så elak så jag hoppas att det ska vara en rökare som drabbas nästa gång.

    Jag har förlorat ett barn sent i graviditeten trots att jag varken rökte, drack en endaste droppe alkohol eller utsatte mig för något annat skadligt. Vårt barn dog ändå. Och så finns det puckon som röker trots att det ökar risken för t.ex. moderkaksavlossning rejält.
    Det dör är bullshiet! :) Moderkakan kan inte lossna :) Det förklarade en läkare för mig. Sorry! :)
  • Tr0ust

    För J*vla bra tråd alltså :D Roligt att läsa! Skrattar ihjäl mig på vissa kommentarer !

  • Tr0ust
    Anonym skrev 2011-04-05 13:35:48 följande:
    Det kan den visst, det var läkaren som snackade skit.

    Jag bekänner vidare att jag är lite smygrasist
    Jag ser ner på rökare
    Jag sitter och fiser på kontoret och hoppas att ingen har ärende in på mitt kontor
    Fortfarande så kan den INTE LOSSNA PGA RÖKNING!
  • Tr0ust
    Anonym (Fd Fatso) skrev 2011-04-07 10:21:38 följande:
    Men snälla, seriöst? Kultur har inget med allmänbildning i skolan att göra, Birgit Nilsson som jag nu råkar veta vem det var, är inte mycket att hänga i granen "operasångerska" en av få från Sverige ja, men varför ska folk veta det som INTE är intresserade av opera?

     Dag Hammarsköld var generalsekreterare på FN och gjorde mycket bra, men det är inget som blir belyst direkt i skolan och inte heller i media där vi blir påminda starkt om andra figurer.

    Greta Garbo var så pass tillbakadragen efter sin karriär att enda anledningen hon blev uppmärksammad när hon dog var just att hon var så "privat" Dock så tystnade pressen väldigt fort för ingen brydde sig!!! Än idag är det inte många som bryr sig, hon var en skådespelerska hallåååå liksom?

    Min slutsats, varför ska folk bry sig/veta vilka dessa artister var? Har du kolla på alla dansbandssångare som finns i Sverige? Ens de största? Intresse avgör nog vilka man vet om...

    Kan hålla med om att de borde veta vem Dag var.
    Grata Garbo var väl en författare??
  • Tr0ust

    Vill bara påpeka att alla som skriver "Anonymt" i denna tråden, kan man spåra. Så tänk på vad ni skriver, t ex om invandrare, hur mycket ni hatar/ogillar dom.

    Det går fort att spåra ip-dressen, och kan tom bli anmälda!

    Men vissa idioter har väl inte den förståelsen!

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!