Inlägg från: MammaMajs |Visa alla inlägg
  • MammaMajs

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Anonym (åhhhhhhhhhh) skrev 2011-04-05 18:39:32 följande:
    Jag skulle aldrig erkänna..

    Att jag idag skämdes över att gå i centrum med min invandrarman och våran son eftersom jag lusläst denna tråd och ser hur många som ser ner på invandrare. Men också för att jag är överviktig OCH gift med en arab som verkar vara det värsta en del vet. Även fast min man jobbar arslet av sig för att vi ska ha det bra och jag har fast jobb att gå tillbaka till efter mammaledigheten plus att jag pluggar för att vill ha ett bättre jobb än det jag har nu. Jag har aldrig heller älskat eller känt mig så älskad som jag gör i vårat förhållande. Trots det känns det nu som jag lika gärna kan dumpa min man eftersom "alla" ser ner på oss.

    Jag skulle hellre aldrig erkänna att jag är så svag att jag bryr mig så pass mycket om vad som skrivs på ett forum på internet eftersom alla mina vänner ser mig som en stark tjej som aldrig tar någon skit.
    Fast vad inskränkta människor skriver anonymt på internet är inget att ta illa vid sig av, var stolt över din fina familj och dig själv istället! Vi är garanterat fler som inte ens funderar över att din man är arab, eller att du är överviktig heller för den delen.
Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!