Inlägg från: Anonym (Ljugit om arbete.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ljugit om arbete.)

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Jag har ljugit för min tidigare sambo och hans släktingar att jag hade finare jobb än jag hade. Jag var jättenoga med att inte ange på sociala medier vart jag jobbade och ha stängda profiler. Jag är arbetslös sedan 2 år men har fortsatt att vidhålla att jag har det "fina" arbetet när jag pratar med dem. Vet att det är jättefjantigt...

  • Anonym (Ljugit om arbete.)

    När jag tittar på mitt inlägg ser jag att jag behöver göra alltsammans lite tydligare. Det är inte konstigt att ni tolkat som ni gjort.

    Jag separerade från min tidigare sambo för 6 år sedan. Under perioden som vi levde tillsammans visste både han och hans släktingar vart jag arbetade och med vad. Efter separationen har jag lämnat mitt tidigare yrkesområde och vidareutbildat mig - jag arbetade med det jag utbildat mig till innan coronan och innan en sjukdomstid jag haft. Dem känner till allting, utom att jag varit sjuk, eftersom jag haft en mycket sporadisk kontakt med dem sedan separationen.

    Det är runt tjänst, arbetsuppgifter och arbetets art som jag inte varit sanningsenlig vid de fåtal gånger jag talat med dem sedan 2014. Som exempel kan jag ge att en kock kan ha antingen varm- eller kallköksuppgifter. Det är ungefär upplagt på motsvarande sätt i min "nya" bransch - alla har samma titel.

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!