Inlägg från: Anonym (äckel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äckel)

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    LivingEasy skrev 2011-07-13 21:30:27 följande:
    Jag är inte född 72. Orka ha 2 profiler och snacka med sig själv..

    Om det va det du antydde ;) 
    Det var väl typ första tanken när man läste ursprungserkännandet, dubbla dubbeltillvaror så att säga
  • Anonym (äckel)
    LivingEasy skrev 2011-07-13 21:30:27 följande:
    Jag är inte född 72. Orka ha 2 profiler och snacka med sig själv..

    Om det va det du antydde ;) 
    Har haft lite svårt att sova i natt då jag undrar om det är min sambo jag sexcattat och mejlat med, men det finns ju många med det namnet och på nätet kan man ju ta vilket namn som helst.
  • Anonym (äckel)
    HäxanSurtant skrev 2011-07-14 09:51:08 följande:
    Jo om djuret blir fasthållet, men vad jag förstått blir inte alla djur det. Jag avskyr djursex, i min värld är det lika låg som pedofili och jag skulle utan att blinka försöka slå ihjäl en männsika som jag kom på med att utöva detta. Men det är jag.

    Däremot så ser iaf jag stor skillnad på att ha läggningen och på att leva ut den. Jag har inga problem med att respektera någon som är pedofiliskt lagd men som söker hjälp och aldrig lever ut sin läggning, all respekt och heder till den personen och samma gäller ju någon som är zoofil (eller hur det nu stavas) och som heller aldrig lever ut sin läggning.

    Det är presonerna som går över dessa gränser som jag skulle vilja klubba ihjäl.

    Jag menar jag kan ju drömma och fantisera om att ha ihjäl någon eller några i hela mitt liv, men den dagen jag lever ut den lusten bara för mitt eget nöjes skull, den dagen gör jag ju en felaktig handling. Bättre än så kan jag nog inte förklara hur jag tänker tror jag
    Fast nu var det just ett ett inlägg som handlade om att hon/han hållt fast fåret medan det blev knullat av någon annan, då är det självklart djurplågeri.

    Annars är jag på helt samma linje gällande pedofili och zoofili, att det är stor skillnad på att ha läggningen och att leva ut den. Men jag skulle aldrig vilja klubba ihjäl en person som utövar detta, då är jag själv på samma låga nivå.
  • Anonym (äckel)
    HäxanSurtant skrev 2011-07-14 23:09:04 följande:
    Det trodde jag inte heller. Tror många gör saker de inte kan förklara varför senare och många gånger skadar dom djur.

    Jag är själv en rätt störd person och många tror att jag skämtar när jag säger vissa saker, fast jag skojar inte ett dugg.

    Har dock aldrig skadat för nöjes skull och jag skulle nog aldrig klara av att skada utan att ha något om jag  liksom inte kan rättfärdiga det inför mig själv, som tex att en pedofil är på min dotter, att någon skadar någon jag älskar, slår sin hund offentligt eller annat sånt där, som liksom kan få det att slå över hos mig själv då.

    Men jag borde nog varit bärsärk under vikingatiden, för när det slår runt så vet jag inte vad jag gör och jag är svår att få stopp på, säger dom som vet.

    Men jag är säker på att jag är kapabel att avsluta ett människorliv, men ett djur skulle jag bara ta livet av om det är skadat och att döda det skulle förhindra att den lider sig till döds, det är något jag själv tycker är skumt, att känna så alltså. Obestämd Jag fick dödsångest när min ena hund klippte ihjäl en fågelunge förra året.
    Fast den som gör något du ogillar kan säkerligen också rättfärdiga det den gör inför sig själv, liksom du kan rättfärdiga ditt felaktiga och högst oetiska beteende mot den som felar enligt dig.
  • Anonym (äckel)
    Anonym (Ann Onym) skrev 2011-07-15 23:36:31 följande:
    Jag kommer aldrig erkänna att jag startade en tråd här på forumet om en blogg som resulterade i att hon fick jättemycket dumma kommentarer och tillslut stängde ner sin blogg. Jag tycker verkligen inte att jag mobbade henne, utan bara ställde frågor men min pojkvän tyckte det var ren & skär mobbing. Jag skäms över det...
    Den med dockan?
  • Anonym (äckel)
    Anonym (Ann Onym) skrev 2011-07-16 01:31:18 följande:
    Ja precis, eller dockor var det ju inte utan REBORNbarn, hallååå???
    Okej, återfödda barn då om det ska vara så noga. Förstår att du inte vågar erkänna det. Men var du verkligen anonym då?
  • Anonym (äckel)
    Anonym (Nutty) skrev 2011-07-16 12:42:05 följande:
    Jag har precis gjort en Gazpacho som jag ska bjuda svärföräldrarna på ikväll. Jag råkade skära av en nagel och hittade den. Insåg sen att jag även skurit av en bit av andra nageln. Då var allt redan i mixernoch jag pallar inte göra om allt igen...
    Om gazpachon blir lyckad kan du ju klippa i några fler naglar nästa gång
  • Anonym (äckel)
    Snabeldrake skrev 2011-07-16 13:23:03 följande:
    Haha jag med Solig Varje dag faktiskt. Herregud om någon skulle se det, då är det ju psyk som gäller direkt Drömmer
    Va? Det är väl inte så farligt? Du menar att tänka högt? Eller menar du att konversera med sig själv

    hej hur mår du i dag? jo jag mår bra ska precis äta frukost. Va jag med! ska du följa med ut en sväng? nä jag vill inte. gå själv.

    Bara att tänka högt är väl inget konstigt?
  • Anonym (äckel)
    Snabeldrake skrev 2011-07-16 13:36:19 följande:
    Nej jag överdrev självklart. Hej ironi.
    Varför är det så självklart? Hur ska jag veta att du överdrev? Folk kan ju tycka att en människa är färdig för psyk bara den inte klipper sig på ett halvår eller saknar mobiltelefon.

    konstig sak att inte våga erkänna.
  • Anonym (äckel)
    Anonym skrev 2011-07-16 19:10:55 följande:
    Jag brukar försiktigt stoppa upp ett finger i stjärten på min sambo medans denne sover, sen slickar och suger jag på fingret och luktar på det. Skulle jag aldrig erkänna för någon!
    Likaså brukar jag stå utanför när denne bajsar och sen luktar jag i dennes använda underkläder. Stört?

    Jag brukar skrapa bort "flagor" från hårbotten som jag äter upp, äter sårskorpor och allt som lossnar från kroppen. yummy!

    Jag sätter alltid fast en massa kråkor under bord/soffor och sånt när jag är hemma hos någon annan. Liksom jag brukar torka mig efter jag kissat med handduken hos andra . Busigt.

    Jag gillar att kissa ner mig i duschen med kläderna på.

    Jag är en liten elak jävel emellanåt, även om jag aldrig erkänner det! Jag är ju typ den snäällaste jag känner... (?)
    Det första var riktigt vidrigt. Riktigt svinigt. Det borde hon/han kunna polisanmäla dig för. Man stoppar inte in sitt finger i någons stjärt när hon/han sover.
Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!