Inlägg från: Morbid Mistress |Visa alla inlägg
  • Morbid Mistress

    Finns det någont bra alternativ till mjölkfri grädde som an kan vispa?

    Fluffig mjölkfri "vispgrädde"

    Ingredienser

    2 gelatinblad
    1 förpackning Imat från Oatly
    kallt vatten

    Gör så här
    Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Vispa Imat från Oatly ett par minuter tills den ökat i volym (elvisp på medelhastighet). Ta upp gelatinbladen och smält dem i vattenbad enligt anvisning på förpackningen. Rör ut gelatinet med lite av den vispade Imatgrädden. Tillsätt resterande av Imat och blanda väl. Ställ skålen i kylen ca 20 minuter, eller tills "grädden" får en fast och fluffig konsistens.

    Blandar man i vaniljsocker slipper man havresmaken

  • Morbid Mistress

    Har provsmakat och det smakar vispgrädde med havresmak

Svar på tråden Finns det någont bra alternativ till mjölkfri grädde som an kan vispa?