Inlägg från: Prinzessan |Visa alla inlägg
  • Prinzessan

    Första barnet BF januari 2012. Framtida bildtråd. Någon som vill hänga på?

    hilde skrev 2011-05-17 10:45:05 följande:
    Var på anställningsintervju igår där dom frågade om jag ville skaffa barn för "vi vill ju inte att du hår hem inom ett år". Får dom fråga så? Jag är i 5+0 idag tänk om jg säger det o får missfall nästa vecka? Inget är ju säkert o förlora jobb på det känns väl konstigt?
    Vad jobbig situation för dej! Jag tycker oxå att det är dumt när de fågar sådär! Jag ahr inte sagt något ännu på jobbet. Jag vet att jag säkert skulle få fortsatt på jobbet där. Men nu kommer de väl ta nån som inte har en bäbis i magen såklart... Vi får se.

    Hur gick intervjun och vad svarade du på bäbisfrågan?
  • Prinzessan
    hilde skrev 2011-05-17 14:35:58 följande:
    Ja lite knepig situation. Jag svarade att jag tror att det är alla kvinnors dröm att skaffa barn och att alla borde vara medvetna om att det inte går att planera en graviditet. Sedan gick det jätte bra och jag o sambon pratade lite igår så om de ringer och erbjuder jobbet så ska jag säga att jag är gravid i v6 och att vi knappt vågar tro på det själv ännu då det är så tidigt och man inte vet vad som händer. Men att jag vill vara ärlig och berätta. Sedan om dom säger "ja men då går det inte" Så går dom ju emot lagar och regler så det blir inte så lätt.. man vill ju inte bli ovän med arbetsledningen från dag 1 :(
    ¨

    Men jag är jätte glad över min graviditet och tänker inte vara ledsen det minsta!!! Om allt går vägen med magen  så får jag jobba kvar å mitt nuvarande jobb och hoppas på havandeskapspenning så jag kommer härifrån lite fortare då jag inte trivs så bra :)
    Låter som en bra idé! :) Jag är ju uthyrd till ett företag, men jag vill inte säga nåt ännu på ett tag. Men jag märker att det är lite jobbigt att utföra mitt jobb när jag mår illa. Men det lugnar sej väl det med :P Hoppas att du får jobbet iaf :){#emotions_dlg.flower}
  • Prinzessan
    Liten efterlysning.
    Är det någon som är lite mer "nervöst" lagd och som kämpar med ångest ibland  och som är gravid och vill följas åt lite under graviditeten, skriv gärna.

    Tackelitack :)
  • Prinzessan

    Har fått så ont i ryggen å det känns lixom ner i sidorna på framsidan. Hoppas att det bara är livmodern som växer, eller någon nerv i kläm.

    Är det nån mer än jag som i bland knappt tror på att det är nåt i magen. Ska bli såååå spännade att gå på ultraljud eller att känna första sparken :) Magen växer iaf så nåt liv där inne finns det nog :)

  • Prinzessan
    fitforfight1 skrev 2011-07-05 08:26:52 följande:
    Jag känner likadant! det här med ryggen o nere i sidorna, hoppas oxå att det är
    livmodern!! Ska på ul idag och jag är SJUKT nervööös! usch, vet inte vad jag tar mg
    till om det inte ser bra ut.. Har ju kännt mig gravid så det borde ju vara bra.
    när ska du på ul? 
    Vad bra att man aldrig är ensam :) Åh vad spännande!!! Hoppas det går bra för er!! Jag ska inte dit förrän vecka 18 antar jag. Berätta hur det gick! Hur långt är du gången?
  • Prinzessan
    fitforfight1 skrev 2011-07-05 18:29:00 följande:
    Åhhh ultraljudet idag var fantastiskt!!!
    Såå rörda vi blev när vi fick se vårt lila barn.. den låg där inne
    o sparkade en massa <3 vi fick även låg risk så nu kan jag börja
    slappna av lite. Är i v.14 idag (13+0 ) 
    Åh grattulerar!!! Ser fram emot mitt! Betalade du så du fick göra ultraljudet tidigare? Jag får nog vänta antar jag.. :(
  • Prinzessan

    Är det någon mer än jag som har fått ordentlig smärta i ryggen. Blir sjukt stel när jag går/ligger/sitter och står för länge.. Ska till sjukgymnasten i morgon, får vi se vad hon säger.

  • Prinzessan
    fitforfight1 skrev 2011-09-11 18:31:10 följande:
    Ja fast jag har mer ont i svanskotan typ... kan få svin ont om jag har suttit för länge
    typ i bilen eller så... så efteråt har jag svårt att gå :( Ska ta upp det med BM när jag ska
    dit nästa gång...  
    Ja det sitter lixom i svanskotan, undrar om det typ är några nerver som ligger i kläm. Jag ska till sjukgymnasten i morgon. Börjar tänka massor på hur jag ska klara av mitt jobb.. det är ju en tid kvar innan man får havandeskapspenning..
Svar på tråden Första barnet BF januari 2012. Framtida bildtråd. Någon som vill hänga på?