• johlinn

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Snow - fint att W pyntat för storebror!!

    Här kom mensen idag. Väntat, hade ingen ordentlig äl.

  • johlinn

    Gweny - trist trist!

    jag kände hur hoppet sjönk här förra veckan när äl verkade utebli för andra cykeln i rad. Men nu har jag iaf fått äl-flytningar, en vecka sent ungefär - får se om vi får till det ikväll! 

  • johlinn

    Kör på jememas melodi och säger: dag 1 på den nya cykeln idag! Och eftersom de första fem åren av försök inte gett resultat så borde ju det sjätte vara året de smäller!

    Snow - förstår hur du tänker! Ledsen för er skull, men skönt med ett beslut! Hoppas ni hittar en fin stuga som passar er!

    Vi kommer försöka ett år till drygt, men när jag fyller 40 blir det skydd. Dels för att sambo känner sig nöjd med det barn vi har och mest fortsätter försöka för min skull, men också för att skydda mig själv mot hopp och besvikelse. Jag är trött på det här och vill lägga energin på annat. Skyddet blir troligen kondom då det funkat för oss tidigare, hormoner tar jag inte igen och så säkert och definitivt som sterilisering behövs inte - en hoppsan skulle bara vara välkommen! Men först ett år till av hopp och sorg. Tills dess fortsätter jag spara alla barngrejer, men sen ska jag rensa, sälja och skänka bort dem om vi inte lyckats. Gråter en skvätt och hoppas vi slipper!

    Haj - tack för ditt inlägg! Tycker också vi är för många kvar - ska vi inte ta och ändra på det?

  • johlinn

    Vi5 - sorg är något som aldrig försvinner! Jag vill ha många barn, 3 eller 4 helst. Men så kommer det förmodligen inte att bli. Att tänka på att vi ändå har och kommer att ha ett bra liv trots sorgen över de barn vi aldrig fick är något som hjälper mig att överleva! Skillnad tror jag ändå att vi ändå har ett barn. Sorgen blir lättare att bära av all kärlek!

    Så fint du skriver om storebror i familjen vi5!

  • johlinn

    Tråkigt gweny! Hoppas på resultat av spolningen, tyvärr hjälpte det inte oss. Men bra att ni har en plan! Kram

  • johlinn
    Gweny skrev 2014-11-17 22:22:31 följande:
    Och så smsade sambons lillasyrra precis,som är singel att hon är oplanerat gravid och vet inte vad hon ska göra....ja men visst, självklart, suck!!!  
    bläh! Fy vad osugen man är på att höra sånt när man kämpar själv Och dessutom förväntas ge råd...
  • johlinn

    Uppi - oj vilken höst!!

    Nej, det är inte siffrorna i åldern som gör att jag satt det som stopp för försöken. Utan att vi inte orkar längre. Då kommer vi ha försökt 6 år. Jag kanske kommer behöva prova en ny medicin också och då är det ju bra och inte vara gravid eller försöks bli det.

    Chiqita - spännande!

    Gweny - kram! Ja, kanske är läge att berätta för henne.

  • johlinn

    Grattis chiqita!!!! Härligt!!!

    Jag fick mens i helgen. Trist, men väntat.

    Gweny - spännande med ivf-start!!

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon