• mohj

    Exuviance vid rosacea?

    SkämsDet verkar inte vara någon som har använt Rosaceacare-produkter.
    De beställde jag för några år sedan från USA ,efter att ha läst massor på nätet och  efter att ha provat precis allt; antibiotika,laser och massor med krämer. Jätteskillnad för mig. Håller mig nästan besvärsfri! Nu ffinns de att köpa på nätet I Sverige också och det blir ju lättare.
    Sedan tror jag också att för vissa kan det bli bättre med åren , att hormonerna spelar roll. Det tycker jag mig ha märkt. Lite hopp!!!   Ungefär som när min läkare när jag var barn, 13år, och hade smärtsamma menstrationer tröstade mig med att det blir bättre när du fött barn.
  • mohj

    Jo visst är det kroniskt. Men det blir ju värre om man är stressad eller är ute i solen. Sen är det nog väldigt olika
    vilken mat man tål. Jag tycker att det blir värre om jag dricker rödvin, då kan det hända att det riktigt blossar och bränner. Men det går ju över och går jag bort brukar jag ha med mig en spray som rosaceacare har som man kan spraya över makeupen och då lägger det sig. Bra att ha om man skall göra en presentation på jobbet t.ex
    Min rosacea var hemsk , mest på kinderna och näsan. Riktigt röd och massor med utslag. Det såg ut som om jag hade inflammerade stora finnar. Gå in och läs på hemsidan som företaget har. Men det är förstås på engelska. Den svenska återförsäljaren har inte lika mycket information på sin hemsida som den amerikanska,
    men du får reda på precis vad produkterna innehåller. För min del kände jag med en gång att det funkade för mig, och jag tror inte att någon som träffar mig för första gången förstår att jag har rosacea.
    Du kan googla rosaceacare  så hittar du båda sidorna.

  • mohj

    Vad konstigt!
    Jag gick in och kollade. "www. rosaceacare.se" har flera olika produkter och även sprayen.Men de säljer
    även emuolja så du måste klicka fram rosaceasidan.
    Undrar vilken sida du hittade.

  • mohj

    Sorry, missade ditt senaste inlägg.
    Ungefär som ditt såg mitt ut, men jag hade inte så mycket i pannan.

  • mohj

    Håller med. Det är dyrt att ha rosacea. Det är klart att antibiotikan hamnar ju under högkostnadsskyddet, men antibiotika kan man ju inte hålla på med hur länge som helst. Jag blev jättedålig i magen. Och sen alla dessa krämer som jag prövat under de ca tio är jag haft rosacea. Att använda dyra ansiktskrämer som bodylotion känns ju inte bra , men det var vad jag gjorde till slut när de bara samlat damm på hyllan. Att jag blev hjälpt av rosaceacares produkter betyder ju inte att alla blir det. Att min  rosacea nästan läkte ut tror jag beror på att dagkrämen och serumet som jag använder innehåller bl.a. vitamin K. Vitamin K stillar ju blödningar. När vår katt åt råttgift (som ju gör att råttorna dör av invärtes blödningar) fick hon sprutor med vitamin K. Sedan innehåller de så klart många andra lugnande ingredienser.Nu när jag var inne och kollade på hemsidan såg jag att det finns startpaket med provförpackningar och det är klart att då behöver man ju inte köpa på sig för så mycket pengar för att testa.
    Jag jobbar med barn och har också så klart fått frågan om vad jag gjort med ansktet. Men jag tycker att barn  är ju raka på något sätt och förstår lättare än vuxna när man berättar. Vissa vuxna kan vara väldigt sårande!   

Svar på tråden Exuviance vid rosacea?