Inlägg från: Charlie40 |Visa alla inlägg
  • Charlie40

    40+ som äntligen är gravida - igen

    40 år och gravid för 4 ggn en riktig sladdis blir det lite orolig hur de stora barnen ska ta det. Är det fler som har stora barn och hur tog dom det när ni berättade? Mina är 11, 15 och 19..

  • Charlie40
    Wimlan skrev 2013-08-18 18:42:40 följande:

    Hej Charlie40 och grattis till din din lilla sladdis i magen smile1.gif Jag fick mitt fjärde barn för ett år sen och då var mina tre äldre barn 25, 20 och 15 år. De tog det bra faktiskt. Jag är frivilligt ensamstående och blev gravid med hjälp av donator, och hade pratat med barnen om detta innan. Det äldsta barnet tyckte jag var "cool" som vågade, och det yngsta storasyskonet blev jätteglad och tycker nu att den lille bebisen är det bästa som hänt hela familjen smile1.gif Mellansonen har funktionshinder och har nog känt en del avundsjuka men han tycker mycket om minstingen. Mest förvånad är jag över hur positiva alla varit - grannar, arbetskamrater, släkt och vänner. Verkligen jättekul!


    Tack snälla du! Ja man har knappt fattat det ännu ???? känner inte ngt alls än men det kommer nog...

    Hoppas mina barn oxå blir glada när chocken lagt sig och att även mina föräldrar blir glad. Kram
  • Charlie40
    vargzaga skrev 2013-08-23 07:09:00 följande:

    Ska göra KUB test idag kl 9. Nervös men förväntansfull samtidigt, att få se om liten smile1.gif Min dotter följer med, för hon ville så gärna det, då min make har fått förhinder att följa med.


    Lycka till och berätta gärna hur det går till sen. Får man veta könet då?
  • Charlie40

    Hej kan någon berätta om de tester Kub mm ni gjort? Vad bör man göra för tester och hur går dom till? Jag har bf 22 april och är nu i v 6 väger just nu 51.4 och har inte gått upp ett gram än, känner inget annat av graviditeten än att brösten ömmar lite. Inget illamående eller trötthet. Med mina andra tre har jag varit jätte trött och lätt illamående vid detta lag. Ny pappa till detta barn och hans mamma är tvilling samt att min äldsta skulle haft en tvilling när hon hon låg i magen ( missfall av denna i v 6). Skulle jag vara gravid med tvillingar borde jag nog känna av större mage och mer vikt kan jag tycka. Ville bara skriva av mig lite. Kram alla fina

  • Charlie40

    Hej

    Idag gjorde jag vul inför KUB. Jag var i 11+2 men efter vul så sa dom 10+3. Jobbigt att bli flyttad 1 vecka!! Enligt min beräkning av befruktning stämmer 11+3. Jag har alltid fått små barn 2500g (en vecka över tiden) och alltid fått gå på tillväxt ultraljud eftersom magen stått still. Tror nästan det helt enkelt är så att min bäbis bara är liiiten. Är det ngn av er som blivit flyttad så mycket efter vul?

Svar på tråden 40+ som äntligen är gravida - igen