• Tabbs2

    30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?

    Nu är nog mensen på g har rosa spottings idag...Men det känns inte så jobbigt nu, hade nog mitt psykbryt för några dagar sen!
    Försöker tänka som du tm:) låter kanon:)

    Draken jag håller också med om CTs teori!
    nej det känns inte så bittert, har lite svårt att känna så när det är min egen bror..o sen är det bara inse fakta att de är mycket yngre...då är det jobbigare med de i ens egna ålder på ngt vis...

    Tjiho- första dagen på mensen kan ju faktikst vara första dagen på nästa graviditet:) bring it on:)

    Ha en bra fredag!

  • Tabbs2

    Hej på er!

    CT- låter ju super att det går framåt så bra:) åh himla kul med nytt jobb o allt annat! Bra!

    JLD- låter inge kul att ha så ont...kan man göra ngt åt just smärtan? Kan som sagt va bra att vänta en mens...men förtsår precis hur frusterande d e...

    Draken-hoppas helgen vart bra?

    Själv hade vi en bra helg trots mens;) åkte längdskidor igår för första gången på typ 15 år, kass teknik så jag har fruktansvärd träningsvärk idag:) men kul va d! Ska verkligen försöka tänka att jag nu har lite mer tid på att komma i form m.m...

  • Tabbs2
    HjärtaÄLHjärta   
    27/1 Draken
    7/2 tm78
    10-12/2 Tabbs

    {#emotions_dlg.flower}BIM  {#emotions_dlg.flower}
    1/2 (ca) CT11
    10/2 (ca) Draken
    22/2 tm78
    24-25/2 Tabbs

    PlusPLUSPlus

      
    NalleBÄTTRE LYCKA NÄSTA GÅNGNalleGravidGRAVID VECKAGravid
     

    BabyFÖDDABaby  
  • Tabbs2

    Hej på er!

    Bra draken att du tog bort bättre lycka nästa gång:)
    Jodu väldans träningsvärk i ljumskarna, kunde knappt gå:)

    Angående mindre fest så tänker iaf jag på att hålla igen mellan ÄL o BIM i fall....speciellt nu efter den där danska studien som visar på att även små mängder kan påverka ( o de råder alla som försöker att inte dricka alkohol..)

    Jag ville ju ha ngt annat att tänka på o de har jag fått:) vår luftvärme pump har kaikat ihop..så ingen värme o inget  varmvatten jipi!! lyckades i alla fall fixa igår så allt e lite ljummet nu...reparatör kommer to...typiskt att sånt händer när det ska bli typ 20 minus...man märker snabbt hur beroende man e av alla dessa moderniteter som värma, vatten o el:)

    CT- hur var det försökte ni denna månaden? hur går det ngn mens ännu?

  • Tabbs2

    CT- förstår hur du känner...man har alltid fått höra hur jädra viktigt det är att man skyddar sig, precis som att man blir med barn bara man tittar på en man:) men nu när det är dax så va man inte alls förberedd på att det skulle vara så svårt o ta sån tid! Det är nog lite därför det känns så onaturligt, men jag tror inte att det är så himlans ovanligt... får väl vara glada att vi lever nu o inte för hundra år sedan...då hade vi kanske inte fått barn, men nu kommer vi få det, bara att det tar lite krångligare vägar..;)

    Man får föröka släppa det där att man ska va så jädra perfekt o göra allt "rätt", det finns inget duktigt o rätt i det här det är bara naturen som styr....

    Bidrottningsgele har jag provat (säg ngt jag inte provat hahaha)... märkte väl inget direkt:) men värt att prova innehåller ju en del bra grejer hur som!

  • Tabbs2

    CT- bra med positiva tankar kring PCO :) Ingen mens än?
    jag har ätit bidrottninggele av o till i ett år ungefär. Äter från mens till ÄL...

    Draken- kan mycket väl vara nidblödning! Blodet kanske inte kom ut med en gång? Jag hade en brun flytning som nidblödning den första gången... Hoppas hoppas:)

    Hur är det med dej JLD nu?

  • Tabbs2

    Äntligen fredag! O slut på den här pissiga veckan snart! struliga pendeltåg, ingen värme i varmvatten hemma...så ja den här veckan får gärna ta slut!

    Hoppas kunna åka mer längd i helgen om de inte blir alltför jädrans kallt...

    Har ni andra ngra roliga planer för helgen?

    Draken inga andra symptom som kan visa på att det var en nidis? (jag har kunnat testa positivt typ tre dagar efter mina nidblödningar...)

    Ha d gött!

  • Tabbs2

    Hej på er igen!

    Näe va tröligt Draken- låter inge vidare med bruna flytningar så länge...men nu får ni ju den där utredningen iaf...ja shit va tiden går...idag för ett år sedan hade jag ÄL som blev en graviditet...ja vem faan trodde att man skulle sitta här ett år senare utan varken bebis el graviditet...??
    Men konstigt nog känns det inte så jädra nattsvart just nu...jobbigast brukar ju iof vara mellan ÄL o BIM men men...just nu känns d ok!

    Vi har fortf lite strul med krånglande el men vi har i alla fall varmt  vatten o värme:)

    Åkte skidor igår igen- superhärligt! Tog med en av hundarna som draghjälp:)

    tm- låter skönt med spa:) ska du förresten köra med ÄL-test den här gången? jag ska ju försöka att inte göra det...känns lite svårt när man har sånt jädra kontrollbehov:)

    jld- låter ju ganska tungt det jobbet du har nu...låånga dagar...kan du inte som Draken nämnde starta ngt vid sidan av medan du har jobb o komma igång så? Men förstår det är ganska läskigt o "slänga" sig ut så i ovisshet...men det kan ju vara såå värt det:) Håller med om att det känns "dumt" att söka nya jobb när man försöker bli gravid o så, men man vet ju faktist inte hur lång tid den här cirkusen kan ta..så jag tycker man ska försöka sluta tänka så mkt o köra lite mer på magkänslan!

    CT- ja typiskt att det alltid kommer fler förslag än man kan hantera:) men pengar är inte allt! det viktigaste är ju trots allt att man trivs! Vem vet det "lättare" jobbet också kan leda till ngt annat?

  • Tabbs2

    tm lägger du in dina tempar på fertilityfriend? där får man ju hjälp att tyda tempen o när ÄL är osv...tycker jag va smidigt...
    Så här ser bågra av mina kurvor ut o då kan man be FF sätta ut ÄL (röda lodräta) m.m.

  • Tabbs2

    O en annan sak: det är ju viktigt att tempa på samma tid o efter minst tre timmars sömn osv... kan va lättare att få mer rättvisande tempar om man tempar analt ockås..men du kanske redan tänkt på allt detta?:)

Svar på tråden 30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?