• Kattflickan

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    AlexiaGuilia: 18 ägg är ju jättebra!!! Hoppas nu att de hittar friska ägg att sätta tillbaka till dig!

    Själv känner jag inte så mycket. Inbillar mig att magen är lite svullen. Men jag är bara inne på sprutdag 4.

    Wiggum: Hur gick det idag? Har du ont efter äggplcoket?  Du och AlexiaGuilia måste ha varit där samtidigt! 

    Jag vet inte varför jag är så negativ. Har egentligen ingen förhoppning att det kommer funka den här gången. Det är bara min andra ivf pgd och första gången fick jag ju iallafall ett svagt plus, tidigt missfall. Så jag vet inte varför jag i min hjärna redan har gett upp PGD och börjat fundera över äggdonation. 

    Millan 

  • Kattflickan

    Jobbigt att du mår så dåligt Wiggum! Men en fin skörd! Jag har funderat över att många privata kliniker gör flera VUL under sprutperioden och då kan de ju justera dosen bättre för attundvika överstimulering.

  • Kattflickan

    Ok, men jag får bara göra ett vul och blodprov. Fick inte heller kolla om jag är nedreglerad. Lite konstigt, hade känts bättre om jag fått göra det. Förra PGD'n när jag gjorde vul och blodprov sa nämligen sköterskan nåt kryptiskt om att jag inte var helt nedreglerad. Men då är det ju så dags när man är på sprutdag 8. 

    Bra Wiggum att de hade koll på dig, hur mår du idag? Nu håller jag alla tummar jag har att de får fram fina, friska ägg till dig. Är det återsättning tisdag?

    Millan

     

  • Kattflickan

    Hej,

    Håller helt med! Hur ska man veta att sprayen verkligen verkat om man inte tar prov? Finns de som fått nedregleringsblödning men ändå inte varit nedreglerade.

    Stackare! Själv hade jag som sagt inte ont alls av äggplocket. Kände inget. Gick ut med några tjejkompisar på kvällen (var dock nykter). Men man har ju ingen aning om hur det blir den här gången. Det kanske var för att det fanns så få ägg att plocka från mig också?

    Måndag den 25e ska jag in och göra äggplocket. På onsdag är det dags för VUL! Insåg att de nog inte får provsvaren förrän på torsdagen så då måste jag verkligen kontakta Karolinska så jag får reda på när jag ska ta ägglossningssprutan. För på fredagen är ju alla lediga.

    Millan 

  • Kattflickan

    Har ni ringt dem och frågat hur många som var befruktade? Vi fick veta samma dag som de skulle sättas in att två överlevt och var friska.

    Jag håller tummarna för er nu!

    Jag ska på VUL på onsdag, hoppas det finns några ägg där.

    Millan

  • Kattflickan

    Jag vill ha två ägg tillbaka. Det är min "våta" dröm att få tvillingar. Skulle helst vilja ha två barn men med min ålder och mitt genetiska fel så blir jag jättenöjd om jag får ett friskt barn och får nöja mig med det. Men skulle jag få två på en gång så är min lycka komplett! Det är det enda sättet jag skulle kunna få två barn på.

    Grattis Alexia!

  • Kattflickan

    Bara 3 äggblåsor ;-(

    Några små som kanske kan bli nåt, läkaren ville egentligen senarelägga äggplocket, undrar vad Huddinge säger om det?

  • Kattflickan

    Ja, det blir äggplock på måndag. Förra gången fick jag ändå ut ägg så jag kom till ET. Så jag hoppas på att det går lika bra nu.

  • Kattflickan

    Grattis till ruvarstatus Alexia och Wiggum!

    Anette, sköterskan på Huddinge är så snäll. Hon peppade mig igår med att säga att vi ju inte hade många ägg sist heller men ändå kom till ET. Så, jag har bestämt mig för att inte deppa ihop under helgen. Vi får se hur det går helt enkelt!

    Glad midsommar! Nu ska här bakas sommartårta!

  • Kattflickan

    Fick ut 8 ägg!!! Mycket bättre än jag trodde! Tänk att man kan bli positivt överraskad i Ivf sammanhang. Nu ska de bli befruktade och jag hoppas så att åtminstone ett är friskt!

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång