Äggsås?
Tänkte göra fisk imorgon, och kom och tänka på att jag någon gång har ätit en supergod sås till fisk, och i den va det hackade ägg, vet ni ungefär vad jag menar?Har någon bra tips eller recept på hur jag kan göra?

en vit sås bara, med fiskbuljon och gärna lite persilja och hackade ägg naturligtvis
Inga problem.
Lycka till
en vit sås bara, med fiskbuljon och gärna lite persilja och hackade ägg naturligtvis
Inga problem.
Lycka till
Jag brukar göra vanlig vitsås med salt, peppar lite citron och hackade ägg.
Blir bäst när jag gör kokt torsk till då jag kokar torsken i vatten med lagerblad och pepparkorn så tar jag å använder nån deciliter av vattnet i såsen (tex 3dl grädde+ 1dl fiskavkok)
Jag brukar alltid göra bechamel som grund (smör + mjöl + mjölk + vitpeppar + salt + muskot) och så har jag i hackat ägg och persilja.
Att göra grund med fiskbuljong är inte lika gott och citron eller dill skulle jag inte ha i.