• Kimmice

    Har ni gjort "The Baking Soda-Test" för att kolla om ni väntar en pojke eller flicka?

    Kan ju alltid ta och skaffa lite bikarbonat och se vad det visar. Vet ju faktiskt vad jag väntar. :) Uppdaterar sedan i vilket fall!

  • Kimmice
    stjierna skrev 2011-06-28 09:19:01 följande:
    ja, gör det! mitt visade ingen reaktion alls (= tjej), men det får mig mer att tro att det inte fungerade än att jag tror att det är en tjej.. haha :´) det var lite därför jag startade tråden, jag är ganska skeptisk av mig :P

    Jag väntar dock en flicka jag med, så kanske inte blir så spännande. :P Men men, varför inte?

  • Kimmice

    Frågade min svärmor som bor i lägenheten ovanför efter bikarbonat. Men ja, min bebis hade blygdläppar på ultraljudet så känner mig ganska säker på att det är en flicka.

  • Kimmice

    Testade nu, hände ingenting alls. Väntar ju dock en flicka så kanske inte var oväntat heller, men hade ju varit intressantare om någonting hänt. :)

  • Kimmice

    Tror inte heller jag kissade för mycket, fick knappt ut något alls eftersom jag springer på toa så mycket nuförtiden. :D Men å andra sidan har jag ju en flicka i magen.

  • Kimmice

    Mitt 'hände ingenting' fanns det en liten antydan till skum ovanpå. Men det var bara några strimmor liksom... vet inte vad man kan jämföra med. Som när skummet tagit slut i badet och det bara är lite lite tunnt vitt som ligger kvar.


    Men det var ingen action och det försvann ganska snabbt.På sin höjd någon millimeter högt, de strängar som fanns.

  • Kimmice
    trz skrev 2011-06-28 18:17:07 följande:
    Hermafrodit kanske..?

    Jadu, allt jag vet är att den har väldigt tydliga blygdläppar. Men jag antog liksom att det bildas lite vitt uppe på ytan när man blandar något med bikarbonat. ^^


    Som sagt, inget pys, inget bubbel, inget tjockt skum. Och det lilla som fanns försvann. :)

  • Kimmice

    Jag ville mest bara säga vad mitt gjorde. :D Eftersom jag 'vet' att det är en flicka där inne. (2 ultraljud) Hon kan ju såklart vara tvåkönad men ja... Det var ju en viss skillnad mellan mitt skum och tjejen här som fick 2 cm tjockt. Mitt försvann ju dessutom så fort jag rört klart.

  • Kimmice
    stjierna skrev 2011-06-28 18:40:09 följande:
    Mig själv: på mitt hände absolut INGENTING. jag trodde att bikarbonaten var gammal eftersom jag inte fick något alls som reaktion.. ;) det var som att kissa i en mugg utan bikarbonat, typ ;)
    Rörde du om?
  • Kimmice

    Hu skall man behöva kissa i bakpulver nu för att hjälpa till att jämföra. :D Min man kommer tro jag är knäpp!

Svar på tråden Har ni gjort "The Baking Soda-Test" för att kolla om ni väntar en pojke eller flicka?