• Anonym (ts)

    Tänder på mjölk i brösten??

    Jag har börjat fundera på det här sen jag blev gravid för några månader sen.
    Jag tänder supermycket på när min sambo suger på mina bröst. Det är inget jag har varit så väldigt intresserad av förut. Har ganska stora kupor. Nu i dagsläget ligger de väl på E ungefär.
    Men helt plötsligt finns det en mening att de sitter där.

    Jag bara längtar efter jag får mjölk i dem. Av någon anledning så är fantasin om att det kommer mjölk ur dem snart väldigt sexuell för mig i samband med min sambo.

    Min sambo är superglad att jag äntligen uppskattar beröring på brösten.
    Och han skulle säkert vilja göra det jag tänder på för att jag uppskattar det, eller iaf försöka.


    Är det någon annan som känner lika eller kanske någon karl som tänder på det här?

    Och ja jag har läst om det här innan jag blev gravid och tyckt det varit väldigt udda och lite äckligt. Men saker och ting förändras visst.

  • Svar på tråden Tänder på mjölk i brösten??
  • Neptune
    Anonym (älskar bröst) skrev 2011-07-07 17:40:09 följande:
    Det låter härligt när jag läser den här tråden! Skulle gärna pröva.Tungan ute

    Kontakta mig om du vill pröva! FlörtSkäms
  • Anonym (älskar bröst)
    Neptune skrev 2011-07-10 11:31:50 följande:
    Kontakta mig om du vill pröva! FlörtSkäms
    Har gjort det nu....kontaktat....
  • redneck girl

    det är hur trevligt som helst


    Jag vet just ingenting om sex.Jag har ju varit gift mest hela tiden;)
  • Bystomanen
    redneck girl skrev 2011-07-18 15:42:05 följande:
    det är hur trevligt som helst
    Och det är trevligt också...och väldigt upphetsande.....Tungan ute
  • Anonym (älskar bröst)
    p0o skrev 2011-07-10 11:35:20 följande:

    ????

    Har smaka på bröst med mjölk,,,Hur härligt som helst att smaka och suga... 
  • Bystomanen
    Anonym (älskar bröst) skrev 2011-07-28 17:47:27 följande:

    ????

    Har smaka på bröst med mjölk,,,Hur härligt som helst att smaka och suga... 
  • puttex
    Anonym (kåt kvinna) skrev 2013-06-03 12:50:54 följande:
    Kåt kvinna som tillsammans med min man vill få igång bröstmjölksproduktionen igen och gud vad han är duktig på att suga! Han kan ligga hur länge som helst och torrsuga, det kommer inget än, men brösten spränger och är stora och svullna och direktkopplade till klittan. Blir så ofattbart kåt av det och det känns som att jag kommer få orgasm snart enbart av sugandet. När jag var ung och ammade mina fyra ungar så kändes det inte så här. Då var brösten endast för deras skull och min man sög inte på dem. Nu är det bara min mans bröst och han har heller inte varit intresserad förut, har inte varit en s k bröstman, men nu vill han inget hellre än suga och han njuter lika mycket som jag. Känns verkligen tabu och förbjudet men vi har börjat titta på porrfilmer där män ammar sina kvinnor och det tänder oss oerhört att veta att snart har jag sprutande mjölkbröst Vi har köpt en elektrisk pump också så att jag överlever när han är på jobbet och den duger men är inte lika skön som hans mun som suger så fint.
    Det här är ju en domina/undergiven-lek och vi känner sådan ömhet för varandra i den här leken och eftersom barnen är vuxna nu så får vi leka som vi vill. Tittade in på amningshjälpen och vidare till amma adoptivbarn och där kan man läsa att det är bara att ligga i med sugandet så kommer mjölken till slut. Förr i världen användes ju också ammor som inte själva hade barn. Helt naturligt alltså.

    När jag fått igång mjölken så ska jag träffa andra män som ska få suga och känna sig undergivna....längtar verkligen!  
  • Anonym (mjälkgalen)

    Tänder något rent extremt på detta och det går inte en månad utan att jag fantiserar någon gång om det. Komma hem från jobbet och få sig en omgång stora och välfyllda boobs under 30minuter. Med eller utan sex spelar ingen roll. Erotiskt och lite förbjudet, värden stannar upp i 30 minuter och det är bara jag, min kvinna och det hon kan ge mig under vår egna och privata stund.

  • Anonym (Vi med)

    När min fru va gravid med första barnet så sprutade alltid mjölken på mig när hon red, då började vi med att hon själv sög på sina bröst lite då och då, tände jätte mycket på detta så jag fick oxå suga ut mjölk allt eftersom ibland när jag kom hem från jobbet mot slutet av graviditeten så kunde hon kåta upp mig genom att bara to ut brösten och "amma" sig själv, blev inte så mycket mer av det sedan när barnet kom men det väcktes till liv igen inför nästa graviditet... Vill så gärna göra om det igen, helt klart en tändning, lycka till

Svar på tråden Tänder på mjölk i brösten??