Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ifall det går bra på ul imorgon kommer NÄSTA orosmoment; berätta för pappa samt tacklas med alla negativa människor som lär reagera på att jag inte har något jobb. Fick det av sambons mamma, sa inte ens grattis eller bad honom hälsa till mig, kommenterade bara att jag intr hade nått jobb, och ojojoj hur ska det gå. Krävdes en rejäl utskällning för att få ett grattis ett par dagar senare.. Usch, så jobbigt. VI vet ju att vi kommer klara oss galant på sambons heltidslön, fp och barnbidrag, vi har ett superstabilt förhållande, 20 och 29 (nästan 21 o 30 år) varit ihop i nästan 4 när Bebin kommer, sambos i 3 år..

  • Wielkip
    Lincal skrev 2011-08-23 16:06:27 följande:
    Men var ÄR det med folk och inte vara glada för andra?? Vad arg jag blir av att läsa om din sambos mammas reaktion :( Ni har ju som du säger en stabil relation och ni kommer att klara er galant! I jämförelse kan jag ju berätta att jag och min pojkvän ska ha barn, men har bara varit tillsammans i ett halvår. Vi bor inte ens tillsammans och han har en usel ekonomi MEN alla vi berättat för har varit mkt positiva och glada. Det andra löser sig. Jag tror på er och är glad för er skull iaf :)
    nej jag vet inte, till saken kan jag tillägga att sambons syster fick barn i år, med en kille som är (eller varit, vet inte riktigt) knarkare och brottsling, dom gjorde slut och två veckor efter förlovade han sig med en strippa...sen vart dom tillsammans igen o flytta ihop o blev gravida. Men att få barn med en tjej som inte har jobb....HEMSKA TANKE, tydligen..
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip
    faceprimer skrev 2011-08-23 18:05:45 följande:

     


    Jag förstår dig.  Jag har inte heller jobb, eller, inget fast. Jag har jobb så jag jobbar ett par dagar i veckan som vikarie så får ihop ett par tusen per månad men inte så jag kan få en bra SGI. Min sambos föräldrar är mer skeptiska mot allt. Dom säger ingenting till mig, visar inte att dom bryr sig, och säger dom något så är det bara klag tjat och gnäll. och dessutom har jag aldrig fått någon vidare relation med dom efter över 3 år ihop med deras son. Min sambo är däremot som en familjemedlem i vår familj. Mina föräldrar kommer jättebra överrens med honom. Hans föräldrar har inte grattat mig en endaste gång heller. Inte ens frågat hur det är, och jag blir förbannad varje gång jag träffar dom. Även fast dom säkert är glada. Men dom är mentalt efterblivna, det säger jag inte för att vara elak, utan dom är verkligen det. Riktigt tråkiga, säger ingenting, kalla, människor. Gillar dom inte alls. Tanken känns t.o.m jobbig att min sambos föräldrar kommer bli denna lilla bebis farföräldrar. Så det känns såklart tråkigt men inget att göra åt. Visar dom så lite intresse så kommer jag inte bry mig. Jag själv har världens bästa föräldrar och det räcker bra för mig, sambon och bebisen. Men ja, jag förstår dig. Oroar mig också för att flera i släkten kommer reagera på att jag inte har jobb, och inte bara det, att dom kommer tycka att jag är för ung. Jag har massvis med äldre släktingar och den enda som har barn är en som är 30. Sen är det flera som är äldre än mig som inte har barn. Så jag undrar hur dom kommer reagera när en av de yngsta i släkten skaffar barn, dessutom utan helt fast jobb. Mina föräldrar ger mig dock allt stöd jag nånsin kan be om så det är jätteskönt
    Lycka till på UL imorgon, du ska se att det kommer vara toppen med den lill* där inne


    gud vad jobbigt :( men samma här, sambon är verkligen som en i familjen på min sida, men vi träffar knappt hans familj så har ingen direkt relation med dom.
    Lite lustigt då hans släkt bor här i stan medans min bor 25 mil bort, haha, hälsar på dom 10 ggr oftare än dom 30 minuter bort.

    Undra hur min mormor tar det att hon både blir farmor och gammelmormor  inom loppet av 2 veckor typ, haha, morbror o tjej ska ha barn i slutet på feb. som jag skrivit tidigare.
    Men mormor är den jag är tightast med i släkten så det går nog bra.
    Och farmor har frågat om barn och ring på fingret sen jag och sambon blev ihop, hon lär bli överlycklig! Farfar ligger på sjukhus också sen 2 veckor tillbaka, dom är ganska gamla nu, så blir nog som ett litet ljus i tillvaron :)
    Hoppas dom hänger kvar tills bebisen kommer så dom hinner träffa den bara...
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip

    Ponja; tvärtom här! Vill inte gå dit imorgon typ. Vill inte få ett tråkigt besked! Villintevillintevillinte :( ett positivt besked finns inte i min värld! Klart det är ett MA, varför skulle jag vara så lyckligt lottad att jag kan bli gravid OCH få behålla fostret? Har ju otur i allt annat, varför skulle det vara nån skillnad här? :(

  • Wielkip

    Svårt att tänka positivt, vet du säkert med :/ men försöker... Typ att jag får börja röka igen imorgon kl.9:30, thats about hur positiv jag kan vara nu :>

  • Wielkip
    IEmelieI skrev 2011-08-23 21:03:19 följande:
    jag vet det är skit svårt. senaste gången var det skit jobbigt för mig. jag hade en stor klump i magen. Jag var så säker att det var MA. När man sen får se att den lever så släppte alt för mig och jag börja gråta av lycka.

    vilken vecka är du i? 
    enligt bm 12+2 idag.
    Skippar sminket imorgon för jag lär tokböla hur det än går! Solbrillorna på bara.
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip
    Sonrisa skrev 2011-08-23 21:43:33 följande:
    Lycka till ni alla som ska göra UL imorgon, vad roligt att det blev så många som ska göra på samma dag!

    Jag ringde idag och fick en tid på tisdag nästa vecka. Tyvärr så hade min man precis bokat in ett viktigt möte med jobbet som han inte kan avboka den tiden, speciellt inte när han inte kan säga varför... så jag får gå själv. Känns väldigt tråkigt, men det ska bli skönt att få det gjort iallafall. Funderar på att be min bästa kompis följa med bara för att vara där om allt inte står rätt till, eller för att dela glädjen om allt är bra. Så får jag försöka beskriva känslan för min man sen när jag kommer hem...
    tycker du ska ta med kompisen! Alltid skönt att ha någon att dela det med, oavsett hur det går.
    Min kompis med med förra veckan när jag var hos BM för att göra alla de första provtagningarna,
    tråkigt att gå själv vad det än gäller, litet eller stort, blodtrycksmätning eller ultraljud, inte samma grej att dela det roliga med barnmorskan som med någon nära :)
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip

    NEJ, nu loggar jag ut från FL för ikväll, dum som jag är surfar jag runt i känsliga rummet och rädsla för mf/ma-forum! hur korkad får man bli?! Livrädd nu. (som om jag inte var det innan..)


    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip

    DEN VA JÄTTEFIIIIN!!! :D låg och sov men jag väckte den såklart. En riktig chill-bebis, som pappan! Gjorde vul o var i v12+1 istället för +3 som jag trodde, nya bf 6 mars!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)