Inlägg från: Kalksten |Visa alla inlägg
  • Kalksten

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Angelique77: Fy fan stackare =( Jag har också mått skitilla så man bara kvidit av illamående o inte kunnat äta något mer än lite frukt, men äntligen har mitt börjat avta har mest lite illamående när jag vaknar o när jag ska sova o sen nån gång då o då....vilket jag är oerhört tacksam för, jag lider med dig o hoppas du blir av med ditt illamående snart!!

    I fredags gick jag in i vecka 12 och i morgon ska jag o älskling på inskrivning!!! =) och ÄNTLIGEN om allt fortsätter som det ska o bebis hålelr sig kvar kan vi äntligen berätta för alla till helgen som kommer!!! =)

  • Kalksten
    Chetti skrev 2011-09-11 11:18:32 följande:
    Och jag gick in i vecka 12 igår. Funderar också på att berätta för barnen och övrig släkt nästa helg. Även om inte allt är ok så känns det bra om de vet om något skulle gå snett (may God forbid)

    Jag har varit på inskrivning men det drog ut på tiden så jag ska komma dit för del 2 nästa vecka, i vecka 13. Då ska de ta blodproven, blodvärdet, blodtrycket m.m. och boka det tidiga UL:et och RUL. Längtar!!
    Varför är inte allt okej? Jag har inte hunnit med o läsa allt som skrivits här....
  • Kalksten
    olivian skrev 2011-09-13 16:54:29 följande:
    Gud vad skönt! För mina bröst ömmar mindre nu, fastän de fortfarande är stora. Och inte mår jag illa och humöret är bättre -- kort sagt är jag väldigt glad att det finns något som kallas spökveckor för jag började tro att missfall var på g!
    Samma här, mina ömmar inte alls så mkt, bara bröstvårtorna ibland men brösten e som sagt stora fortf.
  • Kalksten

    Wiiihiiii INSKRIVNING igår, det kändes verkligen som en milstolpe vi längtat så efter!!!
    Alla värden såg bra ut utav de som man kunde se direkt vilket känns skönt o mitt illamående börjar avta och jag börjar må riktigt bra så nu ska jag börja träna lite också, BM sa att det är bara bra om jag försöker träna som vanligt för det underlättar graviditeten o förlossningen ju.

    På fredag kan vi ÄNTLIGEN berätta för ALLA!!!!!

  • Kalksten

    USCH har åkt på nån influensa elelr ätit nått som inte vart bra, satt på toan i 2h i natt, skitkass i magen :(
    man vill ju verkligen inte ha fått i sig något som varit dåligt nu när man är gravid...men sköterskan jag pratade med sa det inte är någon fara om det blir så...får väl lita på de då...

    förresten, är det någon av er som äter mumomega pregnancy?

  • Kalksten
    olivian skrev 2011-09-13 20:08:20 följande:
    Grattis, vad roligt! Vilken vecka är du i?
    Ja det känns så skönt, en milstolpe är nådd!! =)

    Jag är i v.12 går in i vecka 13 på fredag (enligt oss)/lördag (enl UL).
  • Kalksten
    enlitenbitkaka skrev 2011-09-14 06:41:05 följande:
    Ingen annan som är nästäppt? Var det med dottern och trodde jag skulle slippa det denna gången, men icke, det kom för några veckor sen. Drömde att jag var på Apoteket och skulle köpa något mot min nästäppa och medan jag stod där blev det bara svårare och svårare att andas. Mitt i drömmen vaknar jag och kan verkligen knappt andas, låg på rygg. Ska kolla med BM idag om hon kan rekommendera något Koksalt och oljor funkar INTE!
    heheh jo det har jag varit sedan v.5 typ! Men använder bara otrivin näsolja för man helst inte ska använda nässpray.

    trist att oljor o koksalt inte funkar för din nästäppa :(
  • Kalksten
    Quinny skrev 2011-09-14 11:58:38 följande:
    Samma här, långt hopp mellan besöken... Nu blev det ju lite knasigt med ordningen iom att det blev UL före inskrivning, jag ska inte på inskrivningen fören nu på fredag, och jag är i v.15! Lite väl sent.. RUL har jag i v.21, så nästa besök hos BM är väl efter det, i v.25 har jag för mig...

    Nästäppa har jag sluppit *peppar peppar* Men det kanske kommer senare. Det är något jag haft vid de andra graviditeterna...

    Här hemma har vi fått förkylning och magsjuka, inge vidare... Är supertrött efter en vaken-natt med ett åringen, och skulle göra vad som helst för en powernap just nu  *gäääsp* -_-   
    Ja men det är väl så när de klassar en som en beräknad "normalgraviditet" så  behöver man inte dit så ofta. Vi ska på RUL 1 november! o sen är nästa möte med BM då hon ska mäta magen inte förrän runt Lucia i december.
  • Kalksten

    USCH har åkt på nån influensa elelr ätit nått som inte vart bra, satt på toan i 2h i natt, skitkass i magen :(
    man vill ju verkligen inte ha fått i sig något som varit dåligt nu när man är gravid...men sköterskan jag pratade med sa det inte är någon fara om det blir så...får väl lita på de då...

    förresten, är det någon av er som äter mumomega pregnancy?

  • Kalksten
    jempalainen skrev 2011-09-14 16:23:09 följande:

     


    Här är vårat lilla underverk!Skrattande Allt såg väldigt bra ut, 6,3 cm lång och exakt det datum som datorn räknade ut, 12+3. Det var mycket rörelser framåt och bakåt. Lilla pyret kunde knyta näven och boxade med den! Det bästa jag har sett på en skärm någonsin! Im in looove!Hjärta Var så nöjd med stället vi var på att jag skall göra rul där också den 26/10. Nu är jag lugn och lycklig!
    Härligt!!!! =)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)