• faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här är tråden för oss som väntar tillökning runt/i mars 2012.
    Här kan vi följas åt och peppa, stötta, prata, och diskutera med varandra om allt vad det innebär att vara gravid och vänta barn.

    Själv plussade jag idag, 4/7-2011

    Häng på!

    Kram {#emotions_dlg.flower}

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-10 23:53

    Då listan har blivit så pass lång (vilket betyder att det är många som plussat! ) Så har det kommit in tips att vi har en tråd för listan, och en för diskussion. Vilket jag nu har skapat:
    Här är tråden för listan: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59919507.html
    Och denna tråd fortsätter som diskussionstråd Kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-12 18:05
    Fick tips om att ha en bildtråd och självklart håller jag med! Här har ni bildtråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-12 10:20
    Fortsättningstråd för när bebisarna har kommit ut till världen:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m62965812.html

  • Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • längtann87

    Hej tjejer!! Det var länge sen jag var inne, har hÅllt mig borta från tråden ett tag. Habanita gumman kommer ej ihåg om jag hade skrivit till dig. Jag beklagar verkligen misfAllet.hoppas verkligen att det går hela vägen på nästa försöket. Jag vet att det e väldigt svårt m misfall,jag hade misfall i november2010. Men man kommer över det oxå. Hur går det för alla andra?? Kram

  • Stronza simpatica

    Än så länge mår jag kanon, förvånar o oroar mig dock eftersom jag mådde hemskt förra gången och alla läkarna sa att det tyder på att bebisen är frisk! Men men man kanske bara får tur denna gången!:)

  • SaraA

    Måste fråga en sak. Har så jäkla ont i magen i omgångar började för ett par timmar sedan. Nu till min fråga kan man ringa cc imorgon och kanske få en tid så dom kollar hur allt är eller ska man boka privat?

  • faceprimer

    Jeliqa, jag mår också illa på kvällen! Då slår det till och jag blir alldeles rapig och illamående. Så jag har också så att de kommer mot kvällen istället.

    -
    Denna trötthet alltså. Spelar ingen roll hur mycket jag sover. Jag är sist upp från sängen på morgonen och först ner på kvällen. Är sååå trött. Även om jag sovit 9 h så vaknar jag heeelt slut. Knäppt det där.. Märker av tröttheten mer och mer.

  • kimzeiy

    Jag har börjat nysa väldigt mycket någon annan ??? undrar om jag kan räkna det till ett gravtecken eller inte =)

  • Coriander

    Berättade för mina föräldrar idag om graviditeten. Fasen vad svårt det var att berätta om det för dem... skruvade mig i soffan och visste inte vad jag skulle säga - i 4 timmar! Sen orkade min man inte längre..han började skicka sms till mig om att jag borde berätta nu! Så till slut fick jag ut "vår hund kommer att få syskon nästa vår". Min pappa sa bara "ja, jag visste det! Man ser det på dig klart och tydligt.. du vet väl att det syns?" Jag bara nickade och sa "Ja".

    Hur kan det vara så svårt att berätta en sådan glad sak för sina egna föräldrar?

    Ikväll har jag börjat må riktigt riktigt illa. Äter och äter, eftersom jag mår bra alltid efter att jag ätit. Men det tar bara 30 min. sen är jag hungrig igen... =) 

  • BebisVagga

    jag kommer ha min inskrivning den 12 september... då e jag i vecka 12+3 tycker det e skitsent... men men.. den BM jag ville ha hade inte nån lucka förrens då..

  • Stinis83

    Jag mår illa dygnet runt känns det som, det är inte bättre eller sämre nångång. Usch, jag har så svårt att äta! Hoppas att den som skrev att det tyder på att bebisen mår bra, har rätt :)

    Jag sover bra så länge dottern sover bra, och det gjorde hon inatt. Men då vaknade hon kl 05:50 istället... :) Men hur mysigt är det inte att ligga nedbäddad på soffan med henne och titta på Pippi?! :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)