• flipback

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD



    Hej allihop! Här är en som är gravid i vecka 19 :) Kul att se att det inte bara är jag som fått mage, känner mig jättestor redan fast det är första barnet! Har tagit bilder lite då och då och inte sett någon större skillnad, men nu när jag lagt upp såhär så syns det ju :)

  • flipback

    tack neliz9 och scorpio85 :)) jo men det stämmer nog, jag har ju bara tyckt att jag varit svullen och tjock liksom. men man ser ju att det är bebismage och inget annat så det börjar kännas riktigt mys nu :)

  • flipback
    StugFrugan89 skrev 2011-10-29 15:43:46 följande:
    När får man hämta ut boxen på babyproffsen förresten? :)

    jag tror det är från 3 månader innan bebisens BF :)
  • flipback
    Kalksten skrev 2011-10-29 18:23:37 följande:
    Fin mage! Ja men typ efter v.14 poppade min till, tycker inte du har någon extremt stort mage utan väl rätt lagom vilket man inte kan säga men ja den inget onormalt stor o vi alla e olika. Se på min jag la upp jag e också i v.19, e nog lite större än dig till och med. Vilket datum e du beräknad till? =)
    Jag tycker din mage är jättefin! :) BF är 29 mars, men har en känsla av att det blir i april men man vet aldrig :) Du då? Det börjar kännas nu att magen är lite i vägen iallafall :) fast när jag ligger ner som på den här bilden så ser man ju att det liksom egentligen bara är den nedre delen som vuxit där bebis och livmoder är.


    Vi ska förresten också på RUL på tisdag :))
  • flipback
    Evelinas skrev 2011-10-30 10:30:02 följande:
    Jag fick mailet direkt efter jag anmält, hämtade ut min när jag var i typ v. 14.

    Skrev du ut mailet och lämnade in när du hämtade?
  • flipback
    Evelinas skrev 2011-10-29 22:01:40 följande:

    Beställt lite från jollyroom idag. Har börjat få så jäkla ont i ryggen så hoppas nån av magstöden ska passa. Sen måste jag sova på mage!!! Kan inte somna annars, vaknar flera gånger per natt, hoppas kudden är till hjälp. Sen ett fint bolasmycke! Är nöjd än så länge, hoppas jag är lika nöjd när grejerna kommer också!



    Jag har också funderat på nåt stöd, börjar få så himla ont i både rygg och mage och att sova på mage är helt uteslutet för min del, ligger och vrider och vänder på mig konstant då jag sover så dåligt på rygg och sida. Funderar på att köpa den här kudden faktiskt för att få stöd:


    Ser rätt så skönt ut iaf :) Bola smycke tror jag jag ska köpa också! :) bebisen borde väl höra nu i vecka 19? :)
  • flipback

    Glömde skriva att kudden finns på www.gobaby.se Flört


    Chokladälskaren och Plockepin vad fina magar ni har! Jag längtar tills min tar ännu mer form och blir mer utstående eller vad man ska säga :) Fast är glad att det iallafall ser ut som en gravidmage nu ändå och inte en tjockismage som det kändes i början :)

  • flipback
    candydarling skrev 2011-10-30 13:02:38 följande:
    glömde posta bilden:


    härligt! kanske skulle önska mig en sådan i årspresent av sambon min, vi firar 7 år idag :D
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD