• Glädje58

    Så trött på dejting-träsket (här kan vi ösa lite skit på nätdejting)

    Gulletroll skrev 2011-07-13 22:49:04 följande:
    ...Och det handlar inte om att det skulle vara fel på dig lr nåt utan helt enkelt att ni inte är kompatibla för varandra och det är ju det man ska eftersträva i en relation, att man vill vara med varandra lika mycket och att man passar bra ihop. ...
    Det här tror jag är väldigt viktigt att förstå, att man inte kan vara kompatibel med vem som helst. Och givetvis så ska man inte behöva göra om sig bara för att passa in. 

     
    Anonym (nätopia) skrev 2011-07-13 22:56:09 följande:
    ...Jag tänker att jag har bara några få år kvar när jag fortfarande ser hyfsat ung och någotlunda bra ut (är 40 år),..
    Så du menar att om man är 52 år så är det helt kört. Fan...
  • Glädje58
    Anonym (sa) skrev 2011-07-13 23:54:55 följande:
    Alltså. Vad gör ni, när ni får mail av någon, som skriver att standarmail han skickar till alla? Jag orkar inte ens svara. ...
    haha, jag kommer tänka på när jag jobbade på en tidning som hade kontaktannonser. Vi fick sortera svarsbreven så de kom iväg till den som hade annonserat. Det var en kille som skickade samma brev till alla kvinnor och det det var alltid "Det var något speciellt mellan raderna i din text som jag tyckte om..."
  • Glädje58

    Jag har själv inte kommit igång med att annonsera än, men har hört en del från vänner. Jag får känslan av att de flesta killar på nätet bara vill knulla. En vän till mig få helt otroliga svar från killar, skicka bilder på dig i bara trosorna, vi kan väl träffas redan ikväll (lördagkväll) osv... Det är sorgligt, men bara att inse att det ser ut så.

    Frågan är om det är de oseriösa killarna som spannar ner marknaden, som förstör för de få vettiga som ändå finns där ute. Det är ju självklart att en kille som bara vill ha ons gör massutskick. En på tjugo trettio nappar säkert.

  • Glädje58

    Visst är det så att det finns många idioter där ute. En del går att klassa som idioter/psykopater direkt när man ser deras foto. Två som min vän hade kontakt med och fick problem med kunde jag direkt förutse att att det skulle inträffa. Det räckte med att se deras ögon, deras blick.

  • Glädje58
    Anonym (svårt) skrev 2011-07-14 18:20:27 följande:
    ...Han berättade lugnt i vilket sammanhang det togs (efter sex, han in i duschen, kommer ut, ser henne, fotar etc) Haha, superbra raggningstipps verkligen.Obestämd



    Verkligheten överträffar fantasin Glad
  • Glädje58
    Anonym (sa) skrev 2011-07-18 10:38:32 följande:
    ... fast jag förstår varför man "blir sån"; om man är på dejtingsajter, för det är ju ganska tidsödande, så till slut kanske man gör sånt, för att spara tid..
    Det är kanske dumt av mig att kommentera detta då jag själv inte har kommit igång med nätdejtandet. Men varför måste man göra massutskick, varför copy and paste och varför måste man vara så effektiv och spara tid? Varför tar man sig inte mer tid i sitt sökande och  bara koncentrerar sig på det man tror är bäst?

    Jag pratade med min vän om detta i helgen och min syn på saken när det gäller nätdejting är att de flesta killar bara är ute efter lite snabb sex, gärna en eller några nya varje vecka. Det är ingen vetenskaplig uppsats jag har gjort, bara en känsla. Min vän, hon säger att det inte är så. Men att de flesta män på nätet är bara helt inkompetenta när det gäller de sociala koderna vid uppvaktning och relationer. Det är därför de håller sig där. I verkligheten har de inte en chans.
  • Glädje58

    Det ska bli rätt så spännande när jag själv kommer igång, men jag drar mig för att börja. Ska bli kul att se om jag kan behålla min naiva inställning till detta när jag blir aktiv. Det där med att ha kul under resan gillar jag...

  • Glädje58
    Anonym (knubbis) skrev 2011-07-18 11:57:28 följande:
    då lär väl samma sak gälla kvinnorna, eller varför skulle det var en skillnad?

    Det kan säkert vara så. Nu hade jag och min vän en diskussion om de killar som hade kontaktat henne och därmed blev det killarna som min utvärdering.
Svar på tråden Så trött på dejting-träsket (här kan vi ösa lite skit på nätdejting)